Fear Experience & Hero Zone

Naast onze escaperooms bieden wij de fear experience aan en de 3 kortere Arcade (schiet) games van Hero Zone. Beide zijn zowel los als in combinatie met onze escaperooms te boeken.

Fear Experience & Hero Zone

FEAR Experience

Er wordt een plank voor je neergelegd. Het is wat instabiel en wiebelt een beetje. Zodra je de VR bril opzet sta je ineens op een metershoge wolkenkrabber en die onbeduidende plank, waarvan je weet dat hij op de grond ligt, steekt nu uit over de rand. Durf jij nog over deze plank te lopen en het diepe in te springen? Deze ervaring is geschikt voor alle type uitstapjes en zal 1 op 1 onder begeleiding plaatsvinden. Je mag ons geloven, deze ervaring ga je nooit meer vergeten! Boek de Fear Experience nu bij ons op locatie óf bij jou op kantoor.

Arrowsong

Je staat op een plateau waar je als team gewapend met bogen de boom van het leven moet verdedigen. Gebaseerd op het Tower Defense principe vallen in hordes diverse monsters aan en steeds wordt dit een stuk lastiger. De Goblins hebben namelijk diverse troeven om het jouw team erg lastig te maken! Hoor je daar een draak in de verte? Zorg dat de boom niet teveel schade oploopt en werk als team samen. Je kan jouw boog upgraden en zo zelf ook steeds sterker worden. Boek deze minigame nu bij ons op locatie óf bij jou op kantoor.

Cyber Shock

Het leukste uitstapje neemt je mee naar een futuristische shooter. In een digitale wereld bestaan nou eenmaal virussen. Dit virus is wel érg agressief en probeert jouw systeem over te nemen. Voorkom dat dit virus wint. Ontwijk lasers, kogels, firewalls en andere wapens van het virus en versla de vijand! Je zal fit moeten zijn want dit virus zorgt ervoor dat je veel zal moeten bewegen. Boek deze minigame nu bij ons op locatie óf bij jou op kantoor.

Dead Ahead

Je bent gearriveerd in de apocalypse. Hordes zombies vallen jouw team aan en willen jou onderdeel maken van hun leger. Geen zorgen, je hebt steeds kort de tijd om je voor te bereiden. Zorg voor defensie door het opbouwen van muren en kies het wapen waar jij je het beste bij voelt. Op deze manier zal je gezamenlijk vechten tegen het einde van de wereld. Boek deze minigame nu bij ons op locatie óf bij jou op kantoor.

Plan je VR ervaring nu!