Vacature ‘manager bedrijfsvoering'

1 juli 2021

Inleiding
VR Boxx bv zoekt een ambitieuze ‘manager bedrijfsvoering’.  Deze persoon is verantwoordelijk voor alle niet-primaire processen in een jong bedrijf dat een zeer steile groeicurve doormaakt en grote ambities heeft.

Over VR Boxx
VR Boxx heeft als doel de leukste uitjes aan te bieden aan consumenten en bedrijven. Iedereen moet altijd een top ervaring hebben. We doen dit door virtual reality te gebruiken en daardoor ervaringen te creëren die anders niet mogelijk zouden zijn. Dit alles met de best werkende technieken en games van het moment. Op dit moment bieden we 4 verschillende virtuele escaperooms aan. Spelers betreden de speelruimte, krijgen een VR Bril op, komen in een virtuele wereld en moeten daaruit ontsnappen door het oplossen van puzzels en het uitvoeren van specifieke acties. Rondom het spelen kunnen de spelers bij ons terecht voor een drankje in onze lounge of terecht bij een van onze horecapartners. Onze rooms zijn te spelen op onze eigen locaties en bieden we aan als verhuur optie waarbij we op iedere gewenste locatie een room kunnen opbouwen.

Strategie VR Boxx
VR boxx wil de Nederlandse leisure/VR markt veroveren. We willen de nummer 1 speler worden waar je altijd en overal terecht kunt voor de gaafste ervaringen. Ons groeiplan bestaat uit verschillende fases. We hebben het basisconcept inmiddels staan en zijn nu de huidige concepten/proposities aan het opschalen. Na deze fase willen we hard doorgroeien met de meest succesvolle concepten/proposities. Om dit te realiseren wordt een ‘dream team’ van zeer toegewijde excellente mensen samengesteld die alles geven om VR Boxx zeer succesvol te maken. Het hoofdkantoor van VR Boxx is gevestigd in Meijel en staat onder leiding van een ambitieuze en gedreven DGA. Het management team van Vr Boxx wordt gevormd door deze DGA, een operationeel manager en de onderhavige vacante positie ‘manager bedrijfsvoering’.  Daarnaast is er nog een ervaren DGA die het team waar nodig bijstaat. VR Boxx heeft ook een vestiging in Maasbree en is landelijk actief met de verhuur.

Vacature ‘manager bedrijfsvoering’
Door de grote ambities en groei van ons bedrijf ontstaat de behoefte processen en systemen te verbeteren en structureren. We zoeken een all-rounder die het leuk vindt hier zijn tanden in te zetten. De hoofdverantwoordelijkheid van de manager bedrijfsvoering is om te zorgen dat alle ondersteunde processen op rolletjes lopen. Dit varieert van administratie, tot P&O tot relatiemanagement tot facilitaire zaken. De manager bedrijfsvoering werkt nauw samen met de DGA en operationeel manager. Gedrieën is dit team verantwoordelijk voor het succes van VR Boxx, met de komende twee jaar als doelstelling groeien naar de nummer 1 positie in Nederland (10+ vestigingen), in combinatie met een gezonde ontwikkeling van het bedrijfsresultaat.

Profiel

 • HBO (commercieel, facilitair, bedrijfskunde of gelijkwaardig) evt. Marketing communicatie
 • generalist
 • kennis van administratieve processen
 • houdt overzicht met oog voor detail
 • gevoel met projectmatig werken
 • affiniteit met ICT/Data
 • belangstelling inkoop/verkooptrajecten
 • doener
 • goed in taal en rekenen
 • in staat zelfstandig plannen te maken en te realiseren
 • positief mensenmens
 • flexibel en ambitieus persoon


Functie
De persoon die we zoeken is (eind) verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Hij/zij bereidt de administratie voor. Verzorgt de facturatie. Maakt management rapportages, onderhoud contacten met toeleveranciers, en doet bestellingen. Voert relatiebeheer met klanten en resellers. Verleent ook logistieke hand en spandiensten en kan een boeking draaien. De manager bedrijfsvoering rapporteert rechtstreeks aan de directeur(en) van VR Boxx die als ondernemer(s) ook een inhoudelijke sparring partner is/zijn. De manager bedrijfsvoering wordt uitgedaagd om zoveel mogelijk taken en verantwoordelijkheden naar zich toe te trekken en de functie steeds meer gewicht te geven.

Meer informatie over deze functie:
Mark Smakman
DGA VR Boxx B.V.
mark@wisebci.nl
06 43351572