VR op locatie

Wij brengen het avontuur!

Onze VR escaperooms geven een nieuwe dimensie aan escaperooms, waardoor jullie je op je eigen locatie in een compleet andere wereld wanen. De combinatie van de beste techniek met hoogwaardige software zorgt ervoor dat de werelden zich letterlijk voor jullie openen.

De verschillende VR escaperooms van VR Boxx zijn een unieke ervaring waar je als team samen aan de slag gaat om uit de virtual reality escaperoom te ontsnappen. Dit kan alleen door perfect samen te werken waardoor dit het ideale (bedrijfs)uitje is voor kleine én grote groepen!

Tip: Boek je onze VR beleving en vind deze plaats binnen jouw kantoor/werkplek dan valt deze niet onder de werkkostenregeling

Hoe werkt de VR escaperoom op locatie?

Het principe is simpel. Nadat jij het uitje hebt geboekt kies je op je eigen gekozen locatie je favoriete wereld. De VR games variëren in opzet en spelelement waardoor er voor iedereen een gave escaperoom tussen zit. Wij bouwen het speelveld en het spel op, op de door jou gekozen locatie. Na het opzetten van de VR bril staan jullie direct in één van de vier werelden. Nog nooit een VR bril gedragen? Geen probleem! Wij leggen je uit hoe alles werkt.

Per spel kunnen 5 personen tegelijk spelen. Afhankelijk van jullie wens zetten wij meerdere speelvelden op zodat meer groepen tegelijk kunnen spelen. Doordat de VR bril en de software zijn uitgemeten in de speelruimte kun je je vrij bewegen. Zo spelen de teams met én tegen elkaar, een echte teambuildings activiteit dus. Als niet iedereen tegelijk speelt is er de mogelijkheid om een groot scherm op te zetten zodat overige spelers kunnen meekijken met de game.

Jullie kantoor omtoveren tot VR experience?

Verras alle collega’s met een unieke VR beleving. Laat ons weten waar, wanneer en met hoeveel personen: wij regelen de rest!

Ontdek wat je te wachten staat

  • Voor 10 tot 200 personen
  • 45 Minuten VR beleving
  • Locatie naar keuze
  • €45,- per persoon

*Geen voorrijkosten 100km rondom Meijel