VR op locatie

VR op jouw eigen locatie

Wil je jouw vrienden, familie of collega’s verrassen met een unieke ervaring? Of ben jij op zoek naar het perfecte bedrijfsuitje of teamuitstapje op locatie? Dan is een VR escaperoom op een locatie naar keuze de oplossing!

Laat ons weten waar, met hoeveel personen en wij regelen de rest.

Ontdek wat je te wachten staat

€45 per persoon
10 – 200 personen
Escape room naar keuze
45 minuten VR escape spelen
Geen voorrijkosten 100km rondom Meijel

Wij brengen het avontuur naar jullie toe!
Onze VR escaperooms geven een nieuwe dimensie aan escaperooms, waardoor jullie je op je eigen locatie, toch een compleet andere wereld wanen. De combinatie van de beste techniek met hoogwaardige software zorgt ervoor dat de werelden zich letterlijk voor jullie openen.

De VR escaperoom van VR Boxx is een unieke ervaring waar je als team samen aan de slag gaat om uit de virtuele escaperoom te ontsnappen. Dit kan alleen door perfect samen te werken waardoor dit het ideale (bedrijfs)uitje is voor kleine én grote groepen!

Tip: Boek je onze VR beleving en vind deze plaats binnen jouw kantoor/werkplek dan valt deze niet onder de werkkostenregeling

Hoe werkt het?
Het principe is simpel. Nadat jij het uitje hebt geboekt kies je op je eigen gekozen locatie je favoriete wereld. De games variëren in opzet en spelelement waardoor er voor iedereen een gave escaperoom tussen zit. Wij bouwen het speelveld en het spel op, op de door jou gekozen locatie. Na het opzetten van de VR bril staan jullie direct in een van de vier werelden. Nog nooit een VR bril gedragen? Geen probleem! Wij leggen je uit hoe alles werkt.

Per spel kunnen 5 personen tegelijk spelen. Afhankelijk van jullie wens zetten wij meerdere speelvelden op zodat meer groepen tegelijk kunnen spelen. Doordat de VR bril en de software zijn uitgemeten in de speelruimte kun je je vrij bewegen. Zo spelen de teams met én tegen elkaar, een echte teambuildings activiteit dus. Als niet iedereen tegelijk speelt is er de mogelijkheid om een groot scherm op te zetten zodat overige spelers kunnen meekijken met de game.