Virtual Reality Escaperooms

Onze VR escaperooms

VR escaperoom time travel paradox

Time Travel Paradox

De menselijke beschaving is weggevaagd door een wetenschappelijk experiment. Door in de tijd te reizen tussen het verleden en een toekomstige apocalyptische wereld kun je er voor zorgen dat alles weer normaal wordt. Accurate communicatie en teamwork zijn vereist om moeilijke puzzels op te lossen, die zich in verschillende tijdzones manifesteren. Alles draait om een reactorkern die voorzien moet zijn van voldoende reactoren om naar behoren te functioneren. Ben jij in staat om de systemen te hacken en de toekomst de wereld te herstellen?

Manor of Escape

Dit is onze nieuwste escaperoom. Een escaperoom voor mensen die niet bang zijn want schrikken zal je.
De gekke graaf Malin heeft kwaadaardige experimenten uitgevoerd met gevaarlijke wezens in zijn griezelige landhuis.
Het is aan jou om naar binnen te gaan, te onderzoeken – en er levend uit te komen. Durven jullie deze uitdaging aan te gaan?

Depths of Osiris

Jij, je medespelers, en een team van diepzee archeologen starten een belangrijke en gevaarlijke missie. Jullie betreden de duistere diepten van de zee om de kroon van Osiris te vinden. Deze missie combineert het beste van Indiana Jones, Jules Verne en Rayman. De setting zal dan ook voor velen een gevoel van herkenning oproepen, maar ben je ook bestand tegen de druk wanneer je zelf moet ontsnappen? Om de missie te halen heb je elkaar niet alleen nodig om de mysteriën van Osiris op te lossen, maar moet je ook oppassen voor wat zich in de duisternis schuilhoudt. Vinden jullie op tijd de verloren kroon van Osiris, voordat de zuurstof opraakt?

Dragon Tower

Wetenschappers zijn de tovenaars van deze tijd. Voordat de moderne wetenschap bestond, werden occulte wetenschappers in de middeleeuwen alchemisten genoemd. Deze geheimzinnige magiërs werden vaak omgeven met een aura van angst. Met recht. In deze virtuele fantasy wereld maken de alchemisten het wel heel bont. Elke reiziger die hun territorium betreedt, wordt zonder genade gevangen en in quarantaine geplaatst om voor het grotere goed geofferd te worden aan monsterlijke draken. Lukt het jou om te ontsnappen door de magie van de alchemisten tegen ze te gebruiken en de draken te doden voordat ze jou opeten?

Space Station Tiberia

Jij en je team reizen naar het jaar 2999, waar een constante dreiging hangt van meteorieten. Aan jou de taak om te voorkomen dat al het leven op aarde wordt uitgeroeid. De beste wetenschappers van de mensheid hebben een ruimtestation ingericht met een laser, die speciaal ontwikkeld is om meteorieten te vernietigen. Wanneer je aankomt, kom je erachter dat het ruimtestation in kritieke toestand is, doordat het getroffen is door de voorhoede van de meteorenzwerm. Teamwork en kennis van topografie, magnetisme en de zwaartekracht zijn vereist in deze race tegen de klok. Lukt het jullie om de laser op tijd operationeel te krijgen en de mensheid te redden?

Plan je VR ervaring nu!