VR All-In-One Experience

Ervaar 4 diverse ervaringen in 2 uur! De Escaperoom, Shooter, Fear Experience en Minigames.

Escape Room

Ontsnap uit een van de 6 unieke kamers.

Een VR Escaperoom, wat is dat nou? Op locatie bij ons in Weert zal je een traditionele escaperoom kunnen ervaren, maar dan in werelden die je nog nooit eerder hebt beleefd. Samen met jouw vrienden, familie of collega's ga je bijvoorbeeld naar de ruimte óf reis je terug naar de tijd van dinosauriërs, alles is mogelijk. Omdat je snel overtuigd bent van de wereld om je heen zal alles realistisch aanvoelen. Je zal als team goed moeten samenwerken om te ontsnappen terwijl je elkaar kan zien en vrij rondloopt. Wie is de leider? Wie zorgt voor rust? Daar ga je allemaal achter komen tijdens deze unieke experience. Pas wel op! Je zal zo overtuigd zijn dat je wellicht even wilt leunen op een tafel die er niet echt staat.


✅ 1 Escape Room in het VR All-In-One Experience pakket

Fear Experience

Overwin je angsten onder toeziend oog van je vrienden

De Fear Experience, het meest populaire minispel. Je krijgt van ons de mogelijkheid om kort de wereld om je heen te verkennen en eigen te maken. Geniet van de realistische omgeving voordat je de beruchte lift in mag stappen. Omdat je overtuigd bent van wat je ziet zal de rit naar boven realistisch aanvoelen. Wanneer de liftmuziek stopt en de deuren openen ligt er een plank voor je en ben je plots honderden meters in de lucht. De plank wiebelt een beetje en voelt instabiel, durf jij de eerste stap te zetten? Onder begeleiding wordt je naar het einde gebracht waar je de ultieme vraag zult krijgen: 'Durf je een grote stap vooruit te zettten?'. Gegarandeerd lachen, houdt je camera's gereed! De meest unieke minigame op locatie in Weert.


✅ Standaard in het VR All-In-One Experience pakket

VR Shooter

Versla de zombies, goblins of elkaar.

De VR Shooter, wat is dat nou? Op locatie bij ons in Weert wordt je als team uitgedaagd om te winnen van hordes vijanden. Samen met jouw vrienden, familie of collega's wordt je in apocalyps of fantasy wereld geplaatst waar vijanden in de vorm van zombies of goblins en draken proberen te winnen. Spannend hè! De surrealistische wereld om je heen voelt realistisch dus wanneer een draak over jullie heen zweeft is het even spannend, maar de strijdlust zal er waarschijnlijk al goed inzitten. Door middel van goed samenwerken zal je overwinnen! Er worden scores bijgehouden zodat je achteraf nog altijd kan bepalen wie de grootste held van de groep is geweest. Er zijn ook mogelijkheden om tegen elkaar te strijden, al met al een onvergetelijke ervaring.


✅ 1 Shooter in het VR All-In-One Experience pakket

VR Playground

Diverse Solo en Multiplayer games!

De VR Playground is een samenstelling van de meest unieke Virtual Reality belevingen. Ben jij ritmisch aangelegd? Probeer dan de hoogste score te behalen tijdens het zeer populaire Beatsaber. Durf jij onder zee de grote witte haai te trotseren? Ben je een avontuurlijk iemand? Ga dan bergklimmen. Er is voor iedereen een passende game te spelen bij ons op locatie in Weert. De Playground wordt regelmatig vernieuwd qua aanbod dus het is een ervaring die continu anders zal zijn maar in de basis gewoon een onvergetelijke ervaring zal blijven. Wij bouwen graag met jou de meest passende 'speeltuin' op zodat iedereen van je vrienden, familie of collega's een ervaring kan beleven die lange tijd zal bijblijven. 


✅ 2 Minigames in het VR All-In-One Experience pakket