contactklein

Virtual Reality voor jouw zakelijke klanten

Een eenvoudige, goedkope en laagdrempelige uitbreiding van jouw kansen

Geschikt voor iedere vergaderlocatie!

Je kent het vast wel. Een zakelijke klant wilt graag op jouw prachtige locatie de dag doorbrengen. Traditioneel wordt dit een heidag genoemd, een dag die gaat over beslissingen nemen, knopen doorhakken en het delen van meningen. Hoewel jouw locatie hiervoor gekozen is, is het voor jou natuurlijk belangrijk dat jouw zakelijke klant het fijn heeft en toe kan komen aan al deze taken. Maar, daarnaast wil je ze natuurlijk zo lang mogelijk binnen hebben, zodat ze de horeca en de lunch bij jullie benutten. En, uiteraard, zodat ze een geweldige en unieke ervaring beleven. Heb je wel eens gedacht aan de toevoeging van Virtual Reality aan jullie assortiment?

  • Ideaal om even af te schalen en tussendoor ontspanning te realiseren. 
  • Leuke afsluiter van de meeting, het kan overigens ook vooraf óf tussendoor zodat ze zo lang mogelijk bij jullie zijn.
  • Zorgt voor een oplading van het energieniveau van de deelnemers.
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, van werknemer tot werkgever.
  • Wij komen naar jouw locatie toe en ontzorgen het volledige evenement voor jouw zakelijke klanten, handig hè! 

Waarom partner worden?

  • Jouw aanbod wordt uitgebreid met onze unieke experiences
  • Alle overige verkopen (zoals horeca) zijn volledig voor jou
  • Wij ontzorgen jou volledig, jij geeft ons enkel de benodigde ruimte
  • Zonder investering de toekomst bij jou klanten aanbieden
buiten3vr

Wat zijn de kosten voor mijn zakelijke klanten?

Wij verzorgen altijd maatwerk dat perfect aansluit bij de wensen van jouw zakelijke klanten. De escaperooms en shooters hebben een basisprijs van 45 euro per persoon en de Playground start bij 150 euro per uur. Zodra de groepsgrootte boven de 25 personen komt of er een combinatie van experiences wordt gekozen zakken de tarieven per deelnemer.

Hoe kan ik jullie aanbieden richting mijn zakelijke klanten?

Je bent geheel vrij in het aanbieden van onze experiences op jouw marketingplatformen (website, folder o.i.d.) Je kan daarvoor de afbeeldingen van onze website gebruiken, maar we sturen je ook graag materiaal toe zodat je ons nóg beter kan aanbevelen.

Hoe wordt er gefactureerd?

Wij kunnen óf naar jou factureren óf rechtstreeks naar jullie zakelijke klant. Dat is waar jullie voorkeur naar uitgaat.

Kunnen wij een beeld krijgen van de experiences voordat we een samenwerking aangaan?

Uiteraard! Het is voor ons ook belangrijk dat jullie weten wat de experiences inhouden. Vandaar plannen we voordat we het gaan opstarten een 'try-out' aan, deze is gratis en wordt door een aantal van jullie gespeeld. De precieze invulling hiervan vullen we samen in.

Hoe zit het met de verdeling van de opbrengsten?

Wij vragen enkel de vergoeding voor het verzorgen van onze experiences. In het begin is dit geheel voor ons, waarbij alle andere opbrengsten voor jullie zijn (bv. groei in horeca of groei in aanvragen). Mocht de samenwerking goed gaan willen wij werken met een % dat jullie krijgen per boeking. Dit model bevorderd, ons inziens, het gezamenlijke doel.

Heb ik zelf kennis nodig van de experiences?

Nee. Wij komen inclusief begeleiding en verzorgen de gehele experience, jullie worden dus totaal ontzorgd.

Welke experiences zijn geschikt voor mijn vergaderlocatie?

Dat stemmen we vooraf gezamenlijk af. Wij willen ook graag een beeld krijgen van jullie locatie, vandaar komen we het liefst even langs zodat we kunnen inschatten welke experiences geschikt zijn en welke het beste werken.