oceanriftvr

Beleef Virtual Reality in Weert!

Het meest unieke, coole en leukste uitstapje bij jou om de hoek.

Geschikt voor jong én oud!

Geschikt voor ieder uitje! Ook grote groepen welkom!

  • Vanaf 10 tot 45 spelers tegelijk.
  • Op ieder gewenst moment mogelijk (weekenden, avonden e.d.)
  • Minimaal 45 minuten in VR. Game eerder uitgespeeld? Starten we nog iets op!
  • Vanaf € 35,- per persoon.
  • Gratis parkeren en eenvoudig te bereiken.
  • Exclusieve boeking, geen andere groepen aanwezig.
  • Een lounge inclusief drinks & snacks.
  • Andere wensen in overleg! Wij denken graag mee!
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid.

Kom gezellig naar Weert en beleef echt iets unieks!

Virtual Reality moet je zelf beleven om het te geloven. De combinatie van virtual Reality en de diverse experiences biedt jullie gegarandeerd een unieke ervaring. VR Boxx is dan ook de enige logische keuze voor wie meer wil. 

Op de locatie in Weert (Noord-Limburg) kiezen jullie je favoriete wereld om vervolgens samen draadloos met elkaar de strijd aan te gaan. Het doel is samenwerken óf individueel succes behalen, afhankelijk van de gekozen VR Experience. Wanneer je weer terug bent in de echte wereld kun je op je gemak napraten met een drankje in onze lobby.

De ruimte waarin de experience plaatsvindt is volledig veilig. Doordat de VR bril en de software zijn uitgemeten in onze speelruimtes kunnen jullie vrij bewegen.

Unieke activiteiten voor grote groepen

Op zoek naar een leuke, actieve en unieke groepsactiviteit? Wij bieden unieke activiteiten voor grote groepen aan. Onze activiteiten zijn geschikt voor groepen van 10 tot 45 spelers. Of je nu een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje of een familieactiviteit hebt. Onze Virtual Experiences zijn geschikt voor iedere gelegenheid. 

Werk samen of ga de strijd tegen elkaar aan in een unieke virtuele wereld. Wij bieden verschillende uitdagende activiteiten aan die voor iedereen leuk zijn. En wanneer je zelf niet aan het spelen bent, kun je kijken naar hoe jouw vrienden, collega's, opa's of oma's het doen tijdens de activiteiten. Gegarandeerd plezier!

Onze locatie is goed te bereiken en beschikt over gratis parkeerplaatsen. Ook hebben wij een lounge waar wij drinken en snack aanbieden. Onze groepsactiviteiten bieden wij exclusief aan, dit wil zeggen dat jullie de enige groep zijn die op dat moment aanwezig is. Je hoeft dus nooit te wachten op een andere groep! 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? In overleg kunnen we kijken naar specifieke wensen van de groep. Neem contact met ons op om samen met onze experts te kijken naar de mogelijkheden. 

Ons unieke aanbod, in alle combinaties mogelijk!

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
theclimbvr

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.

VR in Weert

Wat zijn de kosten van de VR Experiences?

Wij verzorgen altijd maatwerk dat perfect aansluit bij jullie wensen, groepsgrootte, locatie en budget. De escaperooms en shooters hebben een basisprijs van 35 euro per persoon en de Playground start bij 75 euro per uur. Zodra de groepsgrootte boven de 25 personen komt of er een combinatie van experiences wordt gekozen zakken de tarieven per deelnemer. Neem contact met ons op wanneer je een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

Wat betekend het ticket principe?

Stel, je denkt dat er 30 personen naar jouw evenement komen en je betaald hier ook voor. Uiteindelijk komen er maar 28 personen. Geen nood! 2 personen mogen dan 2 keer de Escape Room ervaren zodat je alsnog 30 spelers hebt.

Over wat voor voorzieningen beschikt jullie VR Warehouse?

Ons Warehouse beschikt over sanitaire voorzieningen (toilet en hygiënische voorzieningen). Daarnaast kan je gratis parkeren (voldoende ruimte) en beschikt ons Warehouse over een lounge inclusief snacks en drinks.

Er is een mogelijkheid tot een privé ruimte om te kolven wanneer nodig.

Hoe gaat het in zijn werk met het benuttigen van snacks en drinks?

Dit wordt door ons bijgehouden en achteraf in rekening gebracht. De prijzen worden transparant weergegeven en kunnen worden betaald via de pin óf factuur.

Ik wil meer dan jullie aanbod omtrent snacks & drinks, is dat mogelijk?

Ja zeker! Wij staan overal voor open, mits realistisch. Bespreek dit met ons via de chat, mail of telefonisch.

Kan ik bij jullie terecht voor de lunch óf diner?

We hebben verschillende snacks en non alcoholische drankjes die je kunt nuttigen in onze lounge. Mochten er wensen zijn voor iets uitgebreids kan dit besproken worden. Neem hiervoor contact met ons op.

Is jullie ruimte geschikt voor grote groepen?

Absoluut! Ons Warehouse beschikt over drie speelvelden alsmede ruimte om kleinere minigames tussendoor te beleven. Daarnaast hebben wij een lounge en mogelijkheden om mee te kijken. Groepen van 50 personen zijn absoluut geen probleem voor ons.

Kan ik contact betalen bij jullie?

Helaas niet. Wij rekenen alles af via de PIN.