naturetreks3

Beleef Virtual Reality in Weert!

Het meest unieke, coole en leukste uitstapje bij jou om de hoek.

Geschikt voor jong én oud!

Geschikt voor ieder uitje!

Virtual Reality is een techniek die langzaam maar zeker de maatschappij laat kennismaken met een wereld waarin alles mogelijk is. Zet een bril op en betreed werelden die je nog nooit gezien hebt! Gegarandeerd een unieke ervaring. VR Boxx verzorgt diverse Virtual Reality Experiences zodat je op een ontspannen, gave manier kennis leert maken met de toekomst.

  • Het leukste uitstapje! Een unieke en onvergetelijke ervaring. 
  • Zakelijk en particulier mogelijk (vanaf 4 tot 45 personen).
  • Voor plezier en teambuilding. Zolang je maar foto's en video's maakt. 
  • Gratis parkeren en de beschikking over een lounge met snacks & drinks. 
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid.
vriendenvr3

Klik voor kleine groepen (vanaf 4)

grotegroepweert
Klik voor grote groepen (vanaf 10)

Ons unieke aanbod, in alle combinaties mogelijk!

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
theclimbvr

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.

Wat zijn de kosten van de VR Experiences?

Wij verzorgen altijd maatwerk dat perfect aansluit bij jullie wensen, groepsgrootte, locatie en budget. De escaperooms en shooters hebben een basisprijs van 35 euro per persoon en de Playground start bij 75 euro per uur. Zodra de groepsgrootte boven de 25 personen komt of er een combinatie van experiences wordt gekozen zakken de tarieven per deelnemer. Neem contact met ons op wanneer je een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

Wat betekend het ticket principe?

Stel, je denkt dat er 30 personen naar jouw evenement komen en je betaald hier ook voor. Uiteindelijk komen er maar 28 personen. Geen nood! 2 personen mogen dan 2 keer de Escape Room ervaren zodat je alsnog 30 spelers hebt.

Over wat voor voorzieningen beschikt jullie VR Warehouse?

Ons Warehouse beschikt over sanitaire voorzieningen (toilet en hygiënische voorzieningen). Daarnaast kan je gratis parkeren (voldoende ruimte) en beschikt ons Warehouse over een lounge inclusief snacks en drinks.

Er is een mogelijkheid tot een privé ruimte om te kolven wanneer nodig.

Hoe gaat het in zijn werk met het benuttigen van snacks en drinks?

Dit wordt door ons bijgehouden en achteraf in rekening gebracht. De prijzen worden transparant weergegeven en kunnen worden betaald via de pin óf factuur.

Ik wil meer dan jullie aanbod omtrent snacks & drinks, is dat mogelijk?

Ja zeker! Wij staan overal voor open, mits realistisch. Bespreek dit met ons via de chat, mail of telefonisch.

Kan ik bij jullie terecht voor de lunch óf diner?

We hebben verschillende snacks en non alcoholische drankjes die je kunt nuttigen in onze lounge. Mochten er wensen zijn voor iets uitgebreids kan dit besproken worden. Neem hiervoor contact met ons op.

Is jullie ruimte geschikt voor grote groepen?

Absoluut! Ons Warehouse beschikt over drie speelvelden alsmede ruimte om kleinere minigames tussendoor te beleven. Daarnaast hebben wij een lounge en mogelijkheden om mee te kijken. Groepen van 50 personen zijn absoluut geen probleem voor ons.

Kan ik contant betalen bij jullie?

Helaas niet. Wij rekenen alles af via de PIN.