Escaperoom beleven in Sittard

Beleef een Escape Room in Sittard

Op zoek naar de meest unieke Escape Room in Sittard?

Beleef de meest unieke Escape Room in Sittard, wij komen bij jou op locatie.

Een Escape Room in Sittard, uniek en onvergetelijk!

Op zoek naar écht iets anders dan het standaard uitstapje in Sittard? Zoek je iets unieks, onvergetelijks en het leukste uitje in Sittard? Wij komen graag langs met onze VR  Escape Room. Je beleefd op een laagdrempelige wijze de toekomst en zal dit gegarandeerd nog lang onthouden! Het is niet voor niets de leukste activiteit in Sittard! Jouw vrienden/familie weekend óf bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een succes op jouw eigen locatie. Niet alleen goed voor de onderlinge communicatie en binding maar ook geschikt voor een verbetering van de teambuilding. Maak van iedere gelegenheid een succes. Wij bouwen iedere ruimte om tot een unieke en onvergetelijke beleving bij jou op locatie in Sittard.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Keuze uit zes diverse Escape Rooms, voor iedere groep een andere beleving!
  • Ook in combinatie met andere experiences, zoals Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè!

De leukste activiteit in Sittard!

Moet je een bedrijfsfeest organiseren in Sittard of een activiteit voor de familie verzorgen? Onze unieke ervaring is dan de ideale oplossing. Samen met jouw collega’s, familie of vrienden stap je binnen in een onbekende wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Door middel van goed teamwork dien je te ontsnappen uit ons breed scala aan escape rooms (zes diverse werelden!). Geschikt voor beginners en doorgewinterde puzzelaars. Ook te combineren met andere VR activiteiten, zoals de VR Shooter, VR Fear Experience en VR Playground

Onze unieke Escape Room zal nog lang het gesprek van de dag zijn in Sittard. Het is een ideale activiteit op locatie en zal zorgen voor een ervaring om nooit meer te vergeten.  Ben je op zoek naar een activiteit op locatie voor teambuilding, plezier óf zoek je gewoon het leukste uitje? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Ons unieke aanbod dat in alle combinaties kan plaatsvinden

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.