Een unieke beleving in Limburg!

VR All-In-One Experience

Twee uur lang VR ervaringen voor € 44,50!

VR All-In-One Experience

Twee uur lang voor maar € 44,50!

Op zoek naar een uniek vriendenuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of familie-uitje in Weert? Kies dan voor de All-In-One VR experience! Voor slechts € 44,50 ervaar je 2 uur lang unieke VR belevingen. Ontsnap uit de escaperoom met je vrienden, schiet de hoogste score tegen zombies met je familie in de shooter en beleef diverse minigames. Kortom, een unieke beleving in Limburg.


leuksteuitstapjeweert2023


Wat kan je verwachten?

Onze operator zal jullie verwelkomen bij binnenkomst in ons Warehouse in Weert en jullie meenemen naar onze lounge. Hier krijgen jullie uitleg over het programma dat jullie gaan doorlopen en alle vier de experiences die jullie gaan meemaken. Er mogen ook meteen keuzes gemaakt worden zoals welke VR Escaperoom jullie wensen te beleven!

Na de uitleg zal onze operator jullie meenemen naar de eerste experience en deze opstarten. Vanaf hier worden jullie continu voorzien van informatie en spanning. Afhankelijk van de groepsgrootte is er natuurlijk volop ruimte om iets lekkers te eten of drinken. Ook kan er worden toegekeken naar hoe jouw vrienden, familie of collega's proberen te ontsnappen óf de hoogste score proberen te behalen. Wij zorgen ervoor dat jullie volop en zorgeloos kunnen genieten van deze All-In-One VR Experience! 


✅ Vanaf 2 tot en met 15 personen. Vanaf 8 personen is de loods exclusief voor jullie.

✅ Je speelt altijd en enkel met je eigen groep.

✅ Voor iedereen leuk en toegankelijk, zowel jong als oud.

✅ 2 uur lang Virtual Reality plezier, 4 verschillende Virtual Reality ervaringen.

✅ De beste begeleiding, technisch ervaren én sociaal.

✅ € 44,50 per persoon incl. btw. Onbeperkt drinken en snacks voor € 5,- p.p. bij te boeken.

✅ Gratis parkeren! Dicht bij het centrum van Weert (+/- 5 minuten).

Beleef de volgende 4 VR Experiences!

Virtual Reality Escape Room

1. Escaperoom

Keuze uit 6 diverse Escaperooms. Met 5 spelers tegelijk.
Virtual Reality Shooters

2. Shooter

Strijd tegen zombies of goblins. Met 4 spelers tegelijk
VR Muziek

3. Minigames

Speel 2 van de 20 minigames. Divers en voor ieder wat wils.
VR Hoogtevrees

4. Fear Experience

Overwin je angst! Vergeet het aanmoedigen en het foto's maken niet.
Een verrassend leuke ervaring! Zeker een aanrader.
De medewerkers van VR Boxx zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
Amy Lodder
Perfect uitje voor vrienden en vriendinnen. Wij waande ons echt in een compleet andere wereld. Bizar! Thanks voor de ervaring en de gastvrijheid
stef
Jordi Puts

Waarom kiezen voor de All-In-One VR Experience?

Omdat jullie iets unieks willen beleven! Voor iedere vriendengroep, familie of team biedt deze ervaring voldoende uitdaging, plezier en onvergetelijke momenten. Op locatie in Weert maak je kennis met de toekomst en zal je continu verbaast zijn over de werelden die je betreed. Heb je bijvoorbeeld al ooit in de ruimte gestaan? Omdat Virtual Reality binnen een paar seconden je hersenen overtuigd van de omgeving, zal het realistisch aanvoelen. De haai lijkt opeens wel heel echt!


Ook voor een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of familiefeest is dit hét pakket waar je voor wilt kiezen. Wij raden iedereen aan om de camera's bij de hand te houden, want achteraf wil je nog eens zien hoe je collega schrok óf hoe je oma op die tafel wilde steunen die niet bestond. En dan hebben we het nog niet over de Fear Experience gehad, waar grote mannen heel klein worden.


Al met al is dit het meest unieke uitstapje om samen met jouw vrienden, familie of collega's te beleven.

Wij verwelkomen je graag in ons VR warehouse

Het meest unieke uitstapje op locatie in Weert!

Op een ander moment langskomen?

Wil je op een ander moment langskomen dan zaterdag? Dat kan! Het VR All-In-One pakket is enkel op zaterdagen beschikbaar, maar er kan altijd gekeken worden naar andere momenten en/of een andere opzet. Neem hiervoor contact op!