VR Bedrijfsfeest Weert

VR Bedrijfsuitje Weert

Het meest unieke bedrijfsuitje beleef je in Weert!

Samen succes!

Gaan jullie binnenkort een uniek uitje organiseren voor jullie collega's?  Ga dan voor de VR Experiences van VR Boxx! Wij verzorgen door heel Nederland en Vlaanderen uitjes voor bedrijven, scholen, gemeentes en organisaties. Met al deze ervaring hebben wij ook gave mogelijkheden opgezet voor bedrijven die juist langs willen komen in Weert.

  • Vanaf 5 tot 30 personen mogelijk (tot 15 spelers tegelijk bezig).
  • Een afgestemd en uniek uitje (maatwerk) wat past bij jouw collega's en budget.
  • Uren afhankelijk van het gekozen project.
  • De beste begeleiding, technisch ervaren én sociaal.
  • Kosten afhankelijk van het afgestemde programma.

Je kan een eigen pakket samenstellen waar we altijd meedenken op basis van jullie wensen, maar je kan ook gaan voor de VR All-In-One Experience óf de VR Escaperoom. Beiden zijn gericht op teambuilding, binding van het team en plezier.

Escaperoom uniek

Tof met de groep!

De escape rooms zijn super tof om als groep te doen. Begeleiding  is goed geregeld en erg professioneel. 
simac
Maurice Meijers | Simac ICT

Mooi en ontspannen!

Professioneel met vriendelijke behulpzame crew.  Een mooie en ontspannen manier om teams samen te laten werken.
dela
Jan Lijding | DELA
Aanrader!
Hele leuke activiteit om met je team te doen. Fijne medewerker die goede instructie geeft. Aanrader!
klimroos
Joeri Baartscheer | De Klimroos

Wat kan je verwachten?

Dankzij onze ervaring met honderden bedrijven, scholen, gemeentes en organisaties weten wij precies hoe we het gaafste en meest unieke bedrijfsuitje moeten organiseren! Wanneer je kiest voor een uniek bedrijfsuitje in Weert wordt je ontvangen in ons Warehouse en zullen wij duidelijke uitleg geven op een luchtige manier. We bespreken het programma, geven ruimte voor vragen en doorlopen alle gekozen experiences. 

Tijdens de diverse VR Experiences is er voldoende ruimte om te bekijken, beleven en bespreken. Via schermen kan er worden meegekeken en natuurlijk mogen jullie deze onvergetelijke ervaring vastleggen! Wij zorgen ervoor dat jullie volop en zorgeloos kunnen genieten. Ieder programma is uniek, maar jullie kunnen ook de VR All-In-One Experience óf de VR Escaperoom beleven. 

Goed om te weten

  • Wij hebben ook de mogelijkheid om naar jullie toe te komen, wij hebben namelijk ook de benodigdheden voor een uniek uitje op jullie locatie.
  • Met een grotere groep dan 30 personen? Geen probleem! Wij hebben de mogelijkheid tot een tweede externe locatie.

Aanvullende vragen? Neem contact met ons op!

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
theclimbvr

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.