Dragon Tower Escape Room

Virtual Reality bij jou op locatie!

Virtual Reality Experience op locatie 

Virtual Reality is een techniek die langzaam maar zeker de maatschappij laat kennismaken met een wereld waarin alles mogelijk is. Zet een bril op en betreed werelden die je nog nooit gezien hebt! Gegarandeerd een unieke ervaring. VR Boxx verzorgt diverse Virtual Reality Experiences zodat je op een ontspannen, gave manier kennis leert maken met de toekomst.

Wij brengen de mogelijkheden van Virtual Reality bij jou op locatie. Hiermee wordt ieder type teamuitje een groot succes! 

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Ideaal om als team te groeien, herken direct de leider, communicatie specialist en de verbinder.
  • Zorgt voor een directe groei in de teambuilding en onderlinge communicatie.
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Valt in veel gevallen binnen de WKR.
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

Meest populaire uitje

Uniek uitje met VR op locatie

VR Bedrijfsuitje

Kies direct jouw gelegenheid

VR Bedrijfsuitje

VR Bedrijfsuitje

VR Vriendenuitje

VR Vrienden/Familie-uitje

VR Vergadering

VR Vergadering

VR op Scholen

VR School

VR in Limburg

VR All-In-One Weert

VR op beurzen

VR Beurzen of Events

Geschikt voor ieder type evenement op locatie!

Onze Virtual Reality Experiences zijn vernieuwend en uniek aan en staan daarom ook bekend als de leukste activiteit op locatie. Hoe lang, met wie en waar je het wilt organiseren ligt aan jou. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is een binnen locatie of een tent. Aan de hand van jouw wensen maken we onze Virtual Reality Experiences passend voor jouw locatie en groepsgrootte. 

De Escaperooms, Shooters, Playground en de altijd populaire Fear Experience worden begeleid door onze professionals die ruime ervaring hebben. Laat je verassen!

Onze activiteiten zijn ideaal voor verschillende soorten uitjes. Bedrijfsuitjes, vriendenweekend, het jaarlijkse familie uitje en schooluitjes zijn hier enkele voorbeelden van. Naast enorm veel plezier, kun je als groep ook goed werken aan de samenwerking. Maak gebruik van elkaars krachten tijdens de Escape Room, werk goed samen tijdens de Shooters en leer elkaar (nog) beter kennen. Gegarandeerd plezier!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en ons team van experts denkt graag met je mee. 

Verhuur op locatie

Waar moet de speelruimte aan voldoen?

De speelruimtes moeten vrij zijn van objecten, zowel op de vloer als in de hoogte. Afhankelijk van de gekozen experience(s) hebben we verschillende afmetingen nodig. Bij de escaperooms en shooters 4,5 bij 5 meter en bij de playground kan dit al vanaf 2,5 bij 2,5 meter.

Wat zijn de kosten van de VR Experiences?

Prijzen zijn meestal maatwerk op basis van beschikbare tijd, aantal personen en de beschikbare locatie. We hebben voor ieder budget en gelegenheid VR Experiences beschikbaar. Zie voor het prijzenoverzicht: Prijsoverzicht

Met hoeveel spelers kan je spelen?

Bij de escaperooms kunnen er 5 spelers tegelijk spelen in 1 speelveld. Bij de shooters kunnen er 4 spelers tegelijk spelen. Bij de minigames is dit wisselend per spel. De Playground kan door grote groepen tegelijk worden gespeeld. VR Boxx kan meerdere speelvelden inzetten waardoor er met zeer grote groepen gespeeld kan worden in beperkte tijd. Je kan dus meerdere Escape Room en / of Shooter velden opbouwen zodat je groep tegelijkertijd kan spelen.

Ik wil VR inzetten op mijn event maar ik heb nog veel onduidelijkheden.

Geen probleem! Je kan ons vrijblijvend contacten via de mail, chat of telefonisch. Wij geven jou, zonder eigen belang, een advies zodat jij het meest unieke uitstapje op jouw locatie kan realiseren!

Zijn de VR Experiences te combineren met andere activiteiten?

Absoluut! Wij kunnen de hoofdactiviteit zijn maar er wordt ook vaak gecombineerd met een lunch, BBQ óf borrel. Er zijn allerlei mogelijkheden, ook voor hele grote groepen die op vrije inloop een activiteit kunnen uitkiezen.

Ik heb een educatief thema (samenwerking) op mijn evenement, is dat mogelijk met VR?

Ja zeker! Virtual Reality wordt vaak ingezet als 'tool' om bijvoorbeeld de samenwerking te verbeteren. Je kan live meekijken en elkaar (als wachtenden) ook analyseren. Dit zorgt voor gegronde en heldere inzichten die een team als geheel laten groeien.

Hoelang duurt de VR Experience?

Dat hangt af van jouw pakket maar in principe kan je het zo kort óf lang maken als je zelf wenst. Wij kunnen meerdere velden opbouwen zodat de tijd verkort óf juist meer games opzetten zodat het evenement langer duurt.

Kun je het ook spelen met iemand die de Nederlandse taal niet spreekt?

Het is mogelijk om de Escape Rooms, Shooters en de Playground te spelen met mensen die geen Nederlands spreken. De introductie filmpjes zijn altijd in het Engels en daarnaast geven onze operators uitgebreide toelichting.