cybershock

Ieder type evenement met Virtual Reality (VR)

Maak je evenement (beurs / markt / festival) nóg leuker met een van onze VR Experiences. Wij hebben ervaring met ieder type evenement. Wees uniek en biedt jouw bezoekers een stuk toekomst.

Geschikt voor ieder evenement!

Virtual Reality is een techniek die langzaam maar zeker de maatschappij laat kennismaken met een wereld waarin alles mogelijk is. Zet een bril op en betreed werelden die je nog nooit gezien hebt! Gegarandeerd een unieke ervaring. VR Boxx verzorgt diverse Virtual Reality Experiences zodat je op een ontspannen, gave manier kennis leert maken met de toekomst.

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Ideaal om voor jouw bezoekers een unieke beleving te realiseren.
  • Zorgt echt voor een onvergetelijke ervaring op jouw nu al goede evenement!
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid.
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

Waarom je activiteit uniek maken?

  • Geschikt voor kleine tot zeer grote groepen (10 tot 500 mensen).
  • Diverse, unieke experiences met verschillende thema's (zelf samenstellen).
  • Geschikt voor ieder type evenement, van een beurs, naar een markt of festival.
  • Geschikt vanaf 6 jaar tot 70 jaar (onder begeleiding ook jonger).
  • Thematisch kunnen we veel, neem daarvoor contact met ons op
Een leuke activiteit voor jouw bezoekers evenement

Jouw evenement net dat beetje extra geven!

Moet jij binnenkort een beurs organiseren óf wil jij jouw festival net dat beetje extra geven? Geen probleem, onze VR Experiences zijn geschikt om op ieder type evenement te zorgen voor een unieke beleving op locatie. De Escaperooms, Shooters, Playground en de altijd populaire Fear Experience worden begeleid door onze professionals die ruime ervaring hebben bij ieder type evenement. 

De Experiences zijn niet alleen ideaal om plezier te hebben maar kunnen ook worden ingezet om bijvoorbeeld thematisch bij te dragen aan jouw evenement. Heb je een beurs omtrent technologie? Wij laten graag de laatste trends zien! Zo zijn er allerlei mogelijkheden, laat ons weten wat de insteek van jouw evenement is en wij denken graag mee.  

Ons unieke aanbod, in alle combinaties mogelijk!

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.

Verhuur op locatie

Waar moet de speelruimte aan voldoen?

De speelruimtes moeten vrij zijn van objecten, zowel op de vloer als in de hoogte. Afhankelijk van de gekozen experience(s) hebben we verschillende afmetingen nodig. Bij de escaperooms en shooters 4,5 bij 5 meter en bij de playground kan dit al vanaf 2,5 bij 2,5 meter.

Wat zijn de kosten van de VR Experiences?

Prijzen zijn meestal maatwerk op basis van beschikbare tijd, aantal personen en de beschikbare locatie. We hebben voor ieder budget en gelegenheid VR Experiences beschikbaar. Zie voor het prijzenoverzicht: Prijsoverzicht

Met hoeveel spelers kan je spelen?

Bij de escaperooms kunnen er 5 spelers tegelijk spelen in 1 speelveld. Bij de shooters kunnen er 4 spelers tegelijk spelen. Bij de minigames is dit wisselend per spel. De Playground kan door grote groepen tegelijk worden gespeeld. VR Boxx kan meerdere speelvelden inzetten waardoor er met zeer grote groepen gespeeld kan worden in beperkte tijd. Je kan dus meerdere Escape Room en / of Shooter velden opbouwen zodat je groep tegelijkertijd kan spelen.

Ik wil VR inzetten op mijn event maar ik heb nog veel onduidelijkheden.

Geen probleem! Je kan ons vrijblijvend contacten via de mail, chat of telefonisch. Wij geven jou, zonder eigen belang, een advies zodat jij het meest unieke uitstapje op jouw locatie kan realiseren!

Zijn de VR Experiences te combineren met andere activiteiten?

Absoluut! Wij kunnen de hoofdactiviteit zijn maar er wordt ook vaak gecombineerd met een lunch, BBQ óf borrel. Er zijn allerlei mogelijkheden, ook voor hele grote groepen die op vrije inloop een activiteit kunnen uitkiezen.

Ik heb een educatief thema (samenwerking) op mijn evenement, is dat mogelijk met VR?

Ja zeker! Virtual Reality wordt vaak ingezet als 'tool' om bijvoorbeeld de samenwerking te verbeteren. Je kan live meekijken en elkaar (als wachtenden) ook analyseren. Dit zorgt voor gegronde en heldere inzichten die een team als geheel laten groeien.

Hoelang duurt de VR Experience?

Dat hangt af van jouw pakket maar in principe kan je het zo kort óf lang maken als je zelf wenst. Wij kunnen meerdere velden opbouwen zodat de tijd verkort óf juist meer games opzetten zodat het evenement langer duurt.

Kun je het ook spelen met iemand die de Nederlandse taal niet spreekt?

Het is mogelijk om de Escape Rooms, Shooters en de Playground te spelen met mensen die geen Nederlands spreken. De introductie filmpjes zijn altijd in het Engels en daarnaast geven onze operators uitgebreide toelichting.