VR Kinderfeest

VR Kinderfeestje Weert

Het leukste, grappigste en tofste kinderfeestje in Weert!

VR Kinderfeestje

Ben je binnenkort jarig en wordt je 8 jaar of ouder? Wil jij jouw verjaardag vieren met een uniek feestje? Boek dan een VR Kinderfeestje bij VR Boxx.

 • Je komt met 1 tot 10 kinderen. De prijs is altijd hetzelfde, ongeacht het aantal kinderen.
 • Leeftijd vanaf 8 jaar.
 • Het kinderfeestje duurt 2 uur.
 • Jullie spelen de VR Multiplayer met 5 spelers tegelijk in een VR wereld!
 • Kies uit Zombies, Pijl/Boog óf Cyber. Allemaal in cartoon stijl!
 • Jullie spelen onze minigames, de keuze uit ruim 20 ervaringen. Kies wat jullie zelf leuk vinden.
 • Er is gedurende het hele kinderfeestje een operator aanwezig om alles in goede banen te leiden.
 • De totale kosten zijn € 175,- euro per kinderfeest. 
Reserveren


Aanrader!

Super leuke ervaring gehad, aanrader om een keer met de kinderen te doen!
VR Vrienden en Familie uitje
Ralf

Fijne organisatie!

Hele fijne organisatie. Het was een groot succes met alle kinderen!
Jeroen

Waarom een VR Kinderfeestje?

  Zet de VR bril op en ontdek de magische VR werelden en speel samen met jouw vrienden verschillende VR ervaringen. Je gaat met 5 tegelijk een van de missies aan waarbij je vrij kunt rondlopen in de VR wereld en samen de vijanden verslaan. Ga voor spanning en kies voor zombies die jullie willen aanvallen, of ga voor de betoverende wereld van goblins en draken waarin je met pijl en boog de magische boom beschermd. Liever opholgeslagen robots verslaan in cyberspace? Of zelf 1 tegen 1 strijden tegen je vrienden. Het kan allemaal! Je kunt tijdens jouw feestje telkens kiezen welk spel jullie doen. Superleuk om te doen en ook om te kijken!

  Daarnaast hebben we een groot aanbod aan minigames. Hierin speel je alleen en de ervaring die jij kiest. Beatsaber, achtbanen, bergbeklimmen je kunt het zo gek niet bedenken, en allemaal levensecht!

  Tussendoor is er ruimte om lekker wat te drinken en te snacken. Als er nog vragen zijn, neem dan contact met ons op. 

Kies een van de ervaringen als team

VR Dead Ahead

Dead Ahead

De apocalypse is gearriveerd. Je zult samen met de laatste overlevenden moeten zegevieren tegen hordes aan zombies. Gebruik je wapens en houdt vol tot hulp arriveert. Repareer de barricades.

Arrowsong

Orcs, goblins en draken vallen je heilige boom aan. Jij en je groep helden moeten ervoor zorgen dat ze niet slagen. Gebruik je boog, kies je eigen pad en zorg ervoor dat je de beste boogschutter wordt!
VR Cybershock

Cyber Shock

Samen met jouw digitale helden sta je tegenover een virus dat jouw systeem wilt overnemen. Gebruik je wapens, ontwijk objecten en zorg dat het virus niet wint!

Populaire Minigames

VR Muziek

Beatsaber

Wanneer je de bril opzet en het gewenste nummer kiest zal je ritmisch de juiste noten met de juiste lightsaber dienen te raken. Beweeg, ontwijk en zorg voor de hoogste score!
VR Koken Winkelen

Job Simulator

Ben jij in staat om alle klanten te voorzien van hun orde? Je kan in de keuken plaatsnemen óf in een winkel en dient iedere klant te helpen. Haast je niet, want haastige spoed is zelden goed.
VR Bergbeklimmen

The Climb 2

Altijd al eens van rots naar rots willen springen? Als je omhoog kijkt zie je jouw doel maar de echte vraag is natuurlijk of je naar beneden durft te kijken. Een tip, hou je stevig vast!