Maak jouw keuze uit onze unieke VR Experiences

Of je nou op zoek bent naar iets spannends, iets waarmee je als groep leert samenwerken óf gewoon iets waar jij en jouw team nog dagenlang over zal praten en lachen... Dan ben je aan het juiste adres! VR Boxx biedt een divers aanbod aan VR Experiences aan, voor ieder wat wils. Zo garanderen wij de leukste activiteit op locatie.


Belangrijk om te weten! Alle experiences kunnen gecombineerd worden.

Ons unieke aanbod, in alle combinaties mogelijk!

Klik op de afbeelding om het aanbod te zien

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
theclimbvr

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.