vrkerstoplocatie




Feestelijk kerst vieren met VR. De leukste activiteit op locatie!

Het ideale bedrijfsuitje op locatie. Wij zorgen voor de echte warmte van kerst!

De leukste activiteiten op locatie en het beste bedrijfsuitje op locatie.

De afsluiting van het jaar, een periode van terugkijken en het vieren van het samenzijn kan je nóg specialer maken met onze VR Experiences! En dat alles bij jou op locatie (of, bij voorkeur ook bij ons mogelijk). Wij snappen hoe bijzonder deze periode is en daarom willen wij samen met jou de mooiste ervaring opstellen. Wij zorgen ervoor dat jij met jouw collega's de perfecte afsluiting hebt van het jaar en volgend jaar direct sterk van start gaat! Ideaal voor ieder bedrijfsfeest, personeelsuitje óf jaarafsluiting van jouw vereniging. Kort gezegd de leukste bedrijfsuitje op locatie! 

  • Volledige ontzorging! Het is al een drukke periode, wij zullen de hele experience van A tot Z verzorgen! 
  • Bij jullie op locatie! Je wilt natuurlijk niet verplaatsen tijdens deze viering, daarom komen wij het fijn bij jullie verzorgen.
  • Denk aan de WKR! (Werkkostenregeling). Omdat het een uitje bij jullie op de werkvloer is, fiscaal voordelig.
  • De geschikte aanvulling om het geheel uniek te maken. Het hoeft niet als hoofdactiviteit, je kan het ook voor of na de traditionele speech doen.
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground (of de speciale Winter Playground). Voor iedere doelgroep. Kerst vier je samen!
  • Fysiek samen zijn en direct verbinden. Virtual Reality is zéér geschikt voor teambuilding, ook voor afdelingen / vestigingen die elkaar weinig zien.

Yo, Yo, Yo! Time for VR-XXmas!

Wij komen écht de kerst brengen! Dat is namelijk waar warmte om draait.


  • Al onze games zijn beschikbaar, aangevuld met speciale kerst games
  • Onze operators zijn voorzien van een foute kersttrui en kerstmuts.
  • Onze VR brillen zijn voorzien van kerst props, zo maak je het spelen nóg leuker.
  • In Weert zal ons Warehouse voorzien zijn van de warmte van kerst. 
vrboxxkerst5
kerstvr

Kerst komt er aan!

Ga voor verbinding & warmte

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Kerst komt er aan!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ons speciale aanbod, de Winter Playground!

vrsnowfort

VR Winter Playground

Spelen in teamverband óf solo

Speciaal voor deze 'warme' periode hebben wij een ervoor gekozen een aantal experiences in de kou te spelen. De Winter Playground geeft die extra beleving tijdens deze periode van sjaals, sneeuwballen en sneeuwpoppen. Ga met kerst dan ook voor de warmte van onze Winter Playground!

Ons standaard unieke aanbod, in alle combinaties mogelijk!

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
theclimbvr

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.

Verhuur op locatie

Waar moet de speelruimte aan voldoen?

De speelruimtes moeten vrij zijn van objecten, zowel op de vloer als in de hoogte. Afhankelijk van de gekozen experience(s) hebben we verschillende afmetingen nodig. Bij de escaperooms en shooters 4,5 bij 5 meter en bij de playground kan dit al vanaf 2,5 bij 2,5 meter.

Wat zijn de kosten van de VR Experiences?

Prijzen zijn meestal maatwerk op basis van beschikbare tijd, aantal personen en de beschikbare locatie. We hebben voor ieder budget en gelegenheid VR Experiences beschikbaar. Zie voor het prijzenoverzicht: Prijsoverzicht

Met hoeveel spelers kan je spelen?

Bij de escaperooms kunnen er 5 spelers tegelijk spelen in 1 speelveld. Bij de shooters kunnen er 4 spelers tegelijk spelen. Bij de minigames is dit wisselend per spel. De Playground kan door grote groepen tegelijk worden gespeeld. VR Boxx kan meerdere speelvelden inzetten waardoor er met zeer grote groepen gespeeld kan worden in beperkte tijd. Je kan dus meerdere Escape Room en / of Shooter velden opbouwen zodat je groep tegelijkertijd kan spelen.

Ik wil VR inzetten op mijn event maar ik heb nog veel onduidelijkheden.

Geen probleem! Je kan ons vrijblijvend contacten via de mail, chat of telefonisch. Wij geven jou, zonder eigen belang, een advies zodat jij het meest unieke uitstapje op jouw locatie kan realiseren!

Zijn de VR Experiences te combineren met andere activiteiten?

Absoluut! Wij kunnen de hoofdactiviteit zijn maar er wordt ook vaak gecombineerd met een lunch, BBQ óf borrel. Er zijn allerlei mogelijkheden, ook voor hele grote groepen die op vrije inloop een activiteit kunnen uitkiezen.

Ik heb een educatief thema (samenwerking) op mijn evenement, is dat mogelijk met VR?

Ja zeker! Virtual Reality wordt vaak ingezet als 'tool' om bijvoorbeeld de samenwerking te verbeteren. Je kan live meekijken en elkaar (als wachtenden) ook analyseren. Dit zorgt voor gegronde en heldere inzichten die een team als geheel laten groeien.

Hoelang duurt de VR Experience?

Dat hangt af van jouw pakket maar in principe kan je het zo kort óf lang maken als je zelf wenst. Wij kunnen meerdere velden opbouwen zodat de tijd verkort óf juist meer games opzetten zodat het evenement langer duurt.

Kun je het ook spelen met iemand die de Nederlandse taal niet spreekt?

Het is mogelijk om de Escape Rooms, Shooters en de Playground te spelen met mensen die geen Nederlands spreken. De introductie filmpjes zijn altijd in het Engels en daarnaast geven onze operators uitgebreide toelichting.