vrboxxkerst7

VR Winter Playground, het leukste bedrijfsuitje op locatie!

De warmte van kerst in de wereld van Virtual Reality. Onze experience is speciaal voor deze dagen vertaald naar deze unieke dagen. De leukste activiteiten op locatie.

BOUW JOUW EIGEN WINTER ERVARING!

De VR Winter Playground is een samenstelling van de meest unieke Virtual Reality belevingen in het jasje van kerst. De normale Playground is aangepast zodat het de warmte uitstraalt van de mooiste tijd van het jaar. Bijkomend zullen onze operators foute kersttruien en kerstmutsen dragen. De brillen zullen dusdanig aangekleed worden dat het een onvergetelijke ervaring zal worden. Hiermee wordt het de leukste activiteit op locatie!


Belangrijk: de Playground games kunnen ook als aanvulling van de Escape Rooms / Shooters worden geboekt. 

Waarom een Winter VR Playground?

  • Geschikt voor alle leeftijden!
  • Unieke kerst thema's, zelf samenstellen!
  • Geschikt voor alle groepsgroottes! 
  • Uniek om te beleven, ook om te zien!
  • Kerst in VR, wat is warmer?
vrboxxkerst5

Hoe werkt de Winter VR Playground?

Of je nou op zoek bent naar een personeelsuitje, een bedrijfsuitje óf gewoon een activiteit voor de familie, de Winter Playground is een unieke ervaring die alles geeft wat Virtual Reality te bieden heeft. Iedere Playground is uniek omdat je zelf de samenstelling mag kiezen! Wil jij meer kindervriendelijke games vanwege je familieweekend óf meer spannende games voor jouw school? Alles is mogelijk! Een ding is zeker, je zal je ogen niet geloven, welke samenstelling je ook kiest.

Wij ontzorgen het volledige veld en komen met alle afgesproken games jouw kant op. We bouwen de velden op, zorgen voor de aankleding en kunnen op deze manier kleine en grote groepen de beste ervaring bieden. Wij zorgen dat iedereen aan bod komt en zorgen voor een juiste afsplitsing tussen wachtenden en deelnemende spelers. Het is een ideale activiteit op jouw locatie. Uiteraard kan je de Playground ook bij ons in Weert ervaren tijdens de All-In-One Experience.

Toekijken is net zo leuk. Op ons scherm óf gewoon naast het veld. Je ziet wat de spelers zien en ziet hen reageren op datgene wat Virtual Reality zo bijzonder maakt, een onbegrensde mogelijkheid aan diverse games. Bouw jij met ons mee?

VR Winter Playground

vrboxxkerst100

Arrenslee 

+/- 5 min. per speler, individueel te spelen.

Wees de kerstman en ga op jouw arrenslee, begeleid door Rudolf langs de huizen om de cadeautjes in de schoorsteen te gooien. Gun iedereen een prettige kerst!
vrboxxkerst101

Ultimate Snowball

+/- 10 min. per speler, individueel te spelen.

Haal het kind in jou naar boven en ga voor een sneeuwballen gevecht! Maak de grootste sneeuwbal en zorg dat je alle targets raakt voordat ze jou raken. Bewegelijk en lachwekkend!

vrboxxkerst102

Nature Treks Winter

+/- 15 min. per speler, individueel te spelen.
Echt een beleving. Ervaar hoe prachtig Virtual Reality kan zijn en reis af naar de echte winter. Je hebt zelfs de mogelijkheden om invloed te hebben op jouw omgeving. Prachtige beleving!
vrboxxkerst103

Epic Rollercoaster North Pole

+/- 10 min. per speler, individueel te spelen.

Het is al geweldig om een normale rollercoaster te beleven in Virtual Reality, maar wat als dat op de noordpool plaatsvindt met de kerstman naast je? Ga stevig zitten en geniet.
vrboxxkerst104

Bowling 

+/- 10 min. per speler, individueel te spelen.

Een beetje competitie? Wij zetten de kerstmuziek voor jou aan en onder het genot van de beste kerstsingles kan jij zorgen voor strikes. Lukt het niet? Geen probleem, fluit fijn mee en oefen.

vrboxxkerst106

Hockey VR

+/- 15 min. per speler, individueel te spelen.
Zorg dat je fit bent want je zult het heftige spel van Hockey spelen. Zorg voor de goede houding, neem positie en passeer de doelman. Het kan glad zijn dus pas op dat je niet valt!

VR-Playground

Hoeveel kost de Playground?

Wij verzorgen altijd maatwerk dat perfect aansluit bij jullie wensen, groepsgrootte, locatie en budget. De Playground start bij 150 euro per uur. Zodra de groepsgrootte boven de 25 personen komt of er een combinatie van experiences wordt gekozen zakken de tarieven per deelnemer. Neem contact met ons op wanneer je een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

Ik heb een hele diverse groep qua leeftijd en interesses. Is de Playground dan geschikt?

Jazeker! De Playground is de ideale experience voor een diverse groep. Wij bieden games aan die ideaal zijn voor kids en games die ook door ouderen als prettig worden ervaren. Daarnaast kunnen we ter plekke nog games switchen mocht de vraag toch anders zijn dan vooraf ingeschat.

Kan ik van een bepaald spel meerdere velden reserveren?

Jazeker. Onze brillen zijn met alle games voorbereid. Je kan dus van ieder spel meerdere velden reserveren.

Stel, ik heb gekozen voor bepaalde games maar ter plekke lijken deze niet aan te slaan, wat dan?

Geen probleem! Onze brillen zijn met alle games voorbereid. We kunnen ter plekke, mocht een gekozen game niet in de smaak vallen, switchen naar een andere game die wel aanslaat óf beter past bij de doelgroep.

Hoeveel ruimte is er nodig voor de Playground?

De uiteindelijke ruimte is -logischerwijs- afhankelijk van de totale afname. In principe hebben wij genoeg aan 2 x 2 vrije ruimte per speelveld (game). Dan kom je in ieder geval nooit in de problemen! Deze ruimte dient een vrije ruimte te zijn, zonder pilaren, laaghangende balken o.i.d.

Ik heb nog een gave game die ik ben tegengekomen maar die jullie niet aanbieden!

Geen probleem, neem contact met ons op. Wij kijken altijd naar nieuwe games om toe te voegen aan onze Playground en wellicht kunnen wij op korte termijn jouw game realiseren op onze brillen. Zo heb je alsnog jouw game op jouw evenement.