VR Hoogte Ervaren

VR Fear Experience

De meest populaire, coole, korte experience bij jou op locatie óf bij ons.

KIJK NIET TEVEEL OMLAAG

De Fear Experience is de meest populaire Experience. Een korte individuele game waarbij je letterlijk in de hoogte staat... in de virtuele wereld althans. Binnen 5 seconden zijn je hersenen gewend en zal je denken dat naast de plank stappen je einde betekend. 

Waarom een VR Fear Experience?

  • Geschikt voor kleine tot zeer grote groepen (10 tot 500 mensen).
  • Overwinnen van angsten en tevens gegarandeerd plezier.
  • Geschikt vanaf 6 jaar tot 70 jaar (onder begeleiding ook jonger).
  • Uniek, realistisch en blijvende video's om te lachen!
Virtual Reality voor alle leeftijden

Hoe werkt onze VR Fear Experience?

Of je nou op zoek bent naar een personeelsuitje, een bedrijfsuitje óf gewoon een activiteit voor de familie, de Fear Experience is een unieke ervaring die precies dat geeft wat Virtual Reality zo vernieuwend maakt, de realiteit om te staan op een kilometer hoogte. Na enkele seconden ben je gewend aan Virtual Reality en voelt de tocht in de lift naar boven als echt. De deuren gaan open en je kijkt in het diepe... Durf jij over de plank te lopen? Een ding is zeker, je zal je ogen niet geloven.

Wij zorgen voor professionele en de juiste begeleiding zodat deze VR Experience niet alleen uniek is maar ook veilig! Onze mensen geven een introductie en besteden persoonlijke aandacht aan alle deelnemers. Wij zijn gewend dat iedereen anders reageert en daar acteren we ook op. Dit maakt het de ideale activiteit op locatie, ook om toe te kijken. Vergeet vooral het maken van de video's niet!

VR Fear Experience

VR Fear Experience

Fear Experience

+/- 5 min. per speler, individueel te spelen.

Stap de lift in en ga, onder begeleiding van een ontspannende muziek naar een kilometer hoogte. Wanneer de liftdeur opent zie je een plank uitsteken... Durf jij de eerste stap te zetten en naar het einde te lopen? Wij weten zeker dat je het kan en zullen je ook helpen met de laatste stap in het diepe...