Virtual Reality mogelijkheden op locatie

Virtual Reality is écht cool!

Virtual Reality is écht cool! Maar het kan, omdat het nog zo nieuw is, de nodige vragen oproepen. Beneden vind je de meest gestelde vragen die wij ontvangen. Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw vraag er niet tussen staat, deze horen we natuurlijk graag! Twijfel dan niet en neem snel contact met ons op.

Verhuur op locatie

Waar moet de speelruimte aan voldoen?

De speelruimtes moeten vrij zijn van objecten, zowel op de vloer als in de hoogte. Afhankelijk van de gekozen experience(s) hebben we verschillende afmetingen nodig. Bij de escaperooms en shooters 4,5 bij 5 meter en bij de playground kan dit al vanaf 2,5 bij 2,5 meter.

Wat zijn de kosten van de VR Experiences?

Prijzen zijn meestal maatwerk op basis van beschikbare tijd, aantal personen en de beschikbare locatie. We hebben voor ieder budget en gelegenheid VR Experiences beschikbaar. Zie voor het prijzenoverzicht: Prijsoverzicht

Met hoeveel spelers kan je spelen?

Bij de escaperooms kunnen er 5 spelers tegelijk spelen in 1 speelveld. Bij de shooters kunnen er 4 spelers tegelijk spelen. Bij de minigames is dit wisselend per spel. De Playground kan door grote groepen tegelijk worden gespeeld. VR Boxx kan meerdere speelvelden inzetten waardoor er met zeer grote groepen gespeeld kan worden in beperkte tijd. Je kan dus meerdere Escape Room en / of Shooter velden opbouwen zodat je groep tegelijkertijd kan spelen.

Ik wil VR inzetten op mijn event maar ik heb nog veel onduidelijkheden.

Geen probleem! Je kan ons vrijblijvend contacten via de mail, chat of telefonisch. Wij geven jou, zonder eigen belang, een advies zodat jij het meest unieke uitstapje op jouw locatie kan realiseren!

Zijn de VR Experiences te combineren met andere activiteiten?

Absoluut! Wij kunnen de hoofdactiviteit zijn maar er wordt ook vaak gecombineerd met een lunch, BBQ óf borrel. Er zijn allerlei mogelijkheden, ook voor hele grote groepen die op vrije inloop een activiteit kunnen uitkiezen.

Ik heb een educatief thema (samenwerking) op mijn evenement, is dat mogelijk met VR?

Ja zeker! Virtual Reality wordt vaak ingezet als 'tool' om bijvoorbeeld de samenwerking te verbeteren. Je kan live meekijken en elkaar (als wachtenden) ook analyseren. Dit zorgt voor gegronde en heldere inzichten die een team als geheel laten groeien.

Hoelang duurt de VR Experience?

Dat hangt af van jouw pakket maar in principe kan je het zo kort óf lang maken als je zelf wenst. Wij kunnen meerdere velden opbouwen zodat de tijd verkort óf juist meer games opzetten zodat het evenement langer duurt.

Kun je het ook spelen met iemand die de Nederlandse taal niet spreekt?

Het is mogelijk om de Escape Rooms, Shooters en de Playground te spelen met mensen die geen Nederlands spreken. De introductie filmpjes zijn altijd in het Engels en daarnaast geven onze operators uitgebreide toelichting.

VR in Weert

Kunnen we in Weert spelen?

Absoluut! In Weert kan je iedere zaterdag de VR All-In-One Experience beleven. Hier maak je alles mee wat Virtual Reality te bieden heeft gedurende 2 uur. Kijk voor alle informatie op deze pagina: https://vrboxx.nl/vr-all-in-one-experience-weert/

Wat zijn de kosten om te spelen in Weert?

Prijzen zijn meestal maatwerk op basis van beschikbare tijd, aantal personen en de beschikbare locatie. We hebben voor ieder budget en gelegenheid VR Experiences beschikbaar. Zie voor het prijzenoverzicht: Prijsoverzicht

Kan ik ook op andere dagen langskomen dan op zaterdag?

Dat kan! Het VR All-In-One Experience pakket is enkel op zaterdagen beschikbaar. Andere dagen zijn maatwerk, neem hiervoor even contact met ons op via https://vrboxx.nl/contact-weert/

Hoe gaat het in zijn werk met het benuttigen van snacks en drinks?

Je kan kiezen voor onbeperkt drinken en snacks wanneer je de VR All-In-One Experience boekt. De kosten hiervoor bedragen € 5,- p.p. Wil je liever per stuk afrekenen? Dat kan ter plekke na de boeking.

Over wat voor voorzieningen beschikt jullie VR Warehouse?

Ons Warehouse beschikt over sanitaire voorzieningen (toilet en hygiënische voorzieningen). Daarnaast kan je gratis parkeren (voldoende ruimte) en beschikt ons Warehouse over een lounge inclusief snacks en drinks.

Er is een mogelijkheid tot een privé ruimte om te kolven wanneer nodig.

Ik wil meer dan jullie aanbod omtrent snacks & drinks, is dat mogelijk?

Ja zeker! Wij staan overal voor open, mits realistisch. Bespreek dit met ons via de chat, mail of telefonisch.

Kan ik bij jullie terecht voor de lunch óf diner?

We hebben verschillende snacks en non alcoholische drankjes die je kunt nuttigen in onze lounge. Mochten er wensen zijn voor iets uitgebreids kan dit besproken worden. Neem hiervoor contact met ons op.

Is jullie ruimte geschikt voor grote groepen?

Absoluut! Ons Warehouse beschikt over drie speelvelden alsmede ruimte om kleinere minigames tussendoor te beleven. Daarnaast hebben wij een lounge en mogelijkheden om mee te kijken. Groepen van 50 personen zijn absoluut geen probleem voor ons.

Kan ik contant betalen bij jullie?

Helaas niet. Wij rekenen alles af via de PIN.

Samenwerkingen

Ik wil graag partner worden van VR Boxx, is dat mogelijk?

Ja zeker! Wij kijken altijd naar mogelijkheden om onze Virtual Reality Experiences te positioneren. Wij hebben al de nodige vergaderlocaties die ons aanbieden en daar kan jij zeker tussen komen te staan! Neem even contact met ons op zodat we dit meteen kunnen bespreken.

Ik ben een bedrijf uit een andere branche (bv. tenten, BBQ o.i.d.), is er een mogelijkheid tot samenwerking?

Zeker! Samen kunnen we ons aanbod sterker positioneren en een breder totaalpakket aanbieden naar onze klanten. Neem contact met ons op, wij realiseren graag samenwerkingen waarbij iedereen doet waar die goed in is.