Neem contact met ons op en ontvang binnen 1 uur reactie!

Wij weten dat het plannen van een uitje altijd lastig is. Laat ons je dan ook vooral helpen!


Bel of app ons via: +316 13105846

Of gebruik de chatfunctie.

Mailen mag ook altijd: info@vrboxx.nl


Heb je iets meer geduld? Vul dan het contactformulier in!


Neem direct contact op!

Mail: info@vrboxx.nl (z.s.m. een reactie!).

Telefonisch óf app: +316 13105846

Contactgegevens

VR Boxx BV | Graafschap Hornelaan 140 F | 6004 HT Weert
www.vrboxx.nl | KvK 80028993

Algemene Vragen

Wat is Virtual Reality?

Virtual Reality is een computertechniek waardoor het lijkt alsof je je in een compleet andere wereld begeeft. Die Wereld kan alles en overal zijn. Terug naar de middeleeuwen of onder water je kunt het zo gek niet bedenken. Je krijgt een bril op waardoor je deze andere omgeving ziet. De realiteit vervaagt en je laat je meeslepen in de beleving.

Kun je het ook spelen met iemand die de Nederlandse taal niet spreekt?

Het is mogelijk om onze VR- experiences te spelen met mensen die geen Nederlands spreken. De introductie filmpjes zijn altijd in het Engels en daarnaast geven onze operators uitgebreide toelichting. Verder komt er geen taal terug in onze VR- experiences, het is voor iedereen mogelijk deze te spelen.

Is het mogelijk dat je misselijk wordt van de beleving?

We hebben onze hardware en software uitgebreid getest en ontwikkelt waardoor het misselijke gevoel (motion sickness) die mensen wel eens beleven bij een virtual reality ervaring bijna niet mogelijk is.

Hoe moet ik me kleden voor de VR- Experiences?

We raden aan om gemakkelijke kleding aan te doen waar je goed in kunt bewegen. Het kan namelijk zo zijn dat je gaat bukken, kruipen etc. Je hoeft echt niet in je sport outfit te komen maar het speelt misschien iets onprettiger met een rokje of hoge hakken aan.

Tot wanneer kun je kosteloos annuleren?

Alles omtrent annulering kan je terugvinden in onze Algemene Voorwaarden 2022. Afhankelijk van de reden wordt er een passende oplossing gevonden. Wij streven er altijd naar om -ondanks de reden- te kijken naar een eventuele andere datum óf tijdstip. De eventueel gekochte tickets blijven dan bestaan waardoor het evenement op een ander moment, zonder administratieve handelingen, alsnog kan plaatsvinden.

Wat kan ik verwachten?

Totale ontzorging en het meest unieke uitstapje op locatie! Wij nemen de benodigde en afgesproken materialen mee (banners, velden, games etc.) alsmede de juiste begeleiding. Wij bouwen de afgesproken velden op, begeleiden de deelnemers en laten de ruimte(s) daarna achter zoals we aankwamen.

Krijgt iedereen een bril op?

Ja zeker! Als je de Escape Rooms óf Shooters speelt kan je vrij rondlopen en draagt iedere deelnemer een eigen bril en controllers. Je ziet elkaar ook in het spel! Gaaf hè.

Voor wie is het (niet) geschikt?

Spelers onder invloed van alcohol of drugs mogen niet spelen. Als we besluiten dat je om deze redenen niet kan spelen dan heb je geen recht op terugbetaling of een tegoed. Er is voldoende tijd om op te scheppen over je vaardigheden tijdens een drankje na afloop! Je moet in staat zijn om zelfstandig rond te kunnen lopen gedurende minstens 45 minuten met volledig gebruik van beide handen. Mensen met maar één werkend oog kunnen gewoon spelen.

Om veiligheidsredenen kan iedereen in de volgende situaties niet spelen:

Epilepsie en soortgelijke epileptische aandoeningen
Doof of ernstig gehoorverlies
Gebroken been of arm
Rolstoelgebruikers

VR wordt niet aanbevolen voor mensen:

met hartaandoeningen
die hoog zwanger zijn

Ik heb een klacht!

Deze horen wij natuurlijk graag! Stuur ons per e-mail (info@vrboxx.nl) jouw klacht en wij nemen deze direct in behandeling.

Verhuur op locatie

Waar moet de speelruimte aan voldoen?

De speelruimtes moeten vrij zijn van objecten, zowel op de vloer als in de hoogte. Afhankelijk van de gekozen experience(s) hebben we verschillende afmetingen nodig. Bij de escaperooms en shooters 6 bij 6 meter en bij de playground kan dit al vanaf 3 bij 3 meter.

Wat zijn de kosten?

De kosten hangen af van het gekozen programma. Enkel voor de EscapeRooms / Shooters vragen wij € 45,- ex BTW per ticket. Enkel voor de Minigames vragen wij € 150,- per game per uur. In principe is daarbuiten alles maatwerk en krijg je dus een afgestemde prijs!

Met hoeveel spelers kan je spelen?

Bij de escaperooms kunnen er 5 spelers tegelijk spelen in 1 speelveld. Bij de shooters kunnen er 4 spelers tegelijk spelen. Bij de minigames is dit wisselend per spel. De Playground kan door grote groepen tegelijk worden gespeeld. VR Boxx kan meerdere speelvelden inzetten waardoor er met zeer grote groepen gespeeld kan worden in beperkte tijd.

Ik wil VR inzetten op mijn event maar ik heb nog veel onduidelijkheden.

Geen probleem! Je kan ons vrijblijvend contacten via de mail, chat of telefonisch. Wij geven jou, zonder eigen belang, een advies zodat jij het meest unieke uitstapje op jouw locatie kan realiseren!

Zijn de VR Experiences te combineren met andere activiteiten?

Absoluut! Wij kunnen de hoofdactiviteit zijn maar er wordt ook vaak gecombineerd met een lunch, BBQ óf borrel. Er zijn allerlei mogelijkheden, ook voor hele grote groepen die op vrije inloop een activiteit kunnen uitkiezen.

Ik heb een educatief thema (samenwerking) op mijn evenement, is dat mogelijk met VR?

Ja zeker! Virtual Reality wordt vaak ingezet als 'tool' om bijvoorbeeld de samenwerking te verbeteren. Je kan live meekijken en elkaar (als wachtenden) ook analyseren. Dit zorgt voor gegronde en heldere inzichten die een team als geheel laten groeien.

Hoelang duurt de VR Experience?

Dat hangt af van jouw pakket maar in principe kan je het zo kort óf lang maken als je zelf wenst. Wij kunnen meerdere velden opbouwen zodat de tijd verkort óf juist meer games opzetten zodat het evenement langer duurt.

VR in Weert

Is jullie ruimte geschikt voor grote groepen?

Absoluut! Ons Warehouse beschikt over drie speelvelden alsmede ruimte om kleinere minigames tussendoor te beleven. Daarnaast hebben wij een lounge en mogelijkheden om mee te kijken. Groepen van 50 personen zijn absoluut geen probleem voor ons.

Beschikt jullie Warehouse over de minimale voorzieningen?

Ons Warehouse beschikt over sanitaire voorzieningen (toilet en hygiënische voorzieningen). Daarnaast kan je gratis parkeren (voldoende ruimte) en beschikt ons Warehouse over een lounge inclusief snacks en drinks.

Er is een mogelijkheid tot een privé ruimte om te kolven wanneer nodig.

Hoe gaat het in zijn werk met het benuttigen van snacks en drinks?

Dit wordt door ons bijgehouden en achteraf in rekening gebracht. De prijzen worden transparant weergegeven en kunnen worden betaald via de pin óf factuur.

Ik wil meer dan jullie aanbod omtrent snacks & drinks, is dat mogelijk?

Ja zeker! Wij staan overal voor open, mits realistisch. Bespreek dit met ons via de chat, mail of telefonisch.

Kan ik bij jullie terecht voor de lunch óf diner?

We hebben verschillende snacks en non alcoholische drankjes die je kunt nuttigen in onze lounge. Mochten er wensen zijn voor iets uitgebreids kan dit besproken worden. Neem hiervoor contact met ons op.

Samenwerkingen

Ik wil graag partner worden van VR Boxx, is dat mogelijk?

Ja zeker! Wij kijken altijd naar mogelijkheden om onze Virtual Reality Experiences te positioneren. Wij hebben al de nodige vergaderlocaties die ons aanbieden en daar kan jij zeker tussen komen te staan! Neem even contact met ons op zodat we dit meteen kunnen bespreken.

Ik ben een bedrijf uit een andere branche (bv. tenten, BBQ o.i.d.), is er een mogelijkheid tot samenwerking?

Zeker! Samen kunnen we ons aanbod sterker positioneren en een breder totaalpakket aanbieden naar onze klanten. Neem contact met ons op, wij realiseren graag samenwerkingen waarbij iedereen doet waar die goed in is.

Werkkostenregeling (WKR)

Wist je dat personeelsactiviteiten die worden georganiseerd op de eigen werkplek niet als bedrijfsuitje worden gezien? 

En dus niet meetellen als beloning voor de WKR? Dat biedt mogelijkheden!

Het kan dus extra voordelig zijn om een VR experience bij jullie op locatie te organiseren.