Over VR Boxx

VR Boxx heeft als missie het organiseren van het leukste uitstapje op locatie. Waar dat dan ook mag zijn! Wij geloven in het investeren in eigen personeel zodat, wetende uit eigen ervaring, je daar veel meer voor terug krijgt als organisatie! Dat organiseren van het leukste uitstapje op locatie doen wij met volle overtuiging. Wij creëren een volledige experience, inclusief banners, video en alles waar je naar zoekt! Bij VR Boxx is een uitstapje dus niet een kwestie van komen en gaan, maar een kwestie van nooit meer vergeten. 

Daarnaast weten we dat een geslaagd uitje ook geslaagd is als de organisator goed en snel geholpen wordt en kan rekenen op een perfecte uitvoering. Daarom denken we altijd met je mee en reageren we super snel! Wij zijn dan ook trots dat onze tevreden klanten het volgende over ons zeggen...

Rabobank
Vanuit VR Boxx: Voor Rabobank hebben wij twee supergave dagen mogen organiseren om de teams in Eindhoven eindelijk weer samen iets leuks te laten doen na het lange gedwongen thuiswerken. Er is gekozen voor escaperooms omdat er daar met 5 personen tegelijk gespeeld kon worden en het de teambuilding verhoogt.


Vanuit Rabobank: Voor onze businessunit van de Rabobank hebben we samen met VR Boxx voor 2 avonden een virtual reality event georganiseerd op ons kantoor in Eindhoven. Het waren 2 FANTASTISCHE avonden! Wat hebben we genoten van de verschillende escape rooms, de ene was nog gaver dan de andere. De verzorging op de dag zelf en de contacten met VR Boxx waren helemaal top. Een echte aanrader voor elk uitje als je wil lachen, gieren, brullen, of gewoon samen wilt genieten van een gezellige avond en een leuke game! Heel erg bedankt VR Boxx en tot de volgende keer, want die komt er zeer zeker!

Lonneke van Luxemburg, HR Manager, Rabobank
Van Schendel & Partners

Vanuit VR Boxx: Voor Van Schendel en Partners hebben wij binnen korte tijd een experience op locatie mogen verzorgen. Vanuit Van Schendel en Partners was er behoefte aan snelheid en een stuk meedenken en dat hebben wij geprobeerd voor hen in te vullen met een geweldige ervaring als gevolg!


Vanuit Van Schendel en Partners: Een experience op onze eigen locatie, hoe fijn is dat! Het was kort dag, maar dat was voor VR Boxx geen enkel probleem. Zij dachten echt met ons mee en niets was te gek. De communicatie was vlot en duidelijk en het team is zeer professioneel. Op de dag van de experience was VR Boxx ruim op tijd aanwezig. De voorbereiding was al zeer indrukwekkend en iedereen had daardoor zin om aan de slag te gaan. Wij hebben een supermiddag gehad en hierdoor was ons bedrijfsuitje absoluut geslaagd. Wij zijn blij verrast door VR Boxx. Zeker een aanrader!

Kim Jurgens, Juridisch Team, Van Schendel en Partners
Ilionx
Vanuit VR Boxx: Voor Ilionx mochten wij bij ons Warehouse in Weert een uitstapje organiseren om binding te garanderen voor het gehele team. Dit wilden ze realiseren met onze Escape Rooms met een succesvol resultaat tot gevolg!


Vanuit Ilionx: Onlangs een teamuitje gehad bij de VR Boxx. Erg leuke ervaring. Na een hartelijk ontvangst en duidelijke instructies hebben we met z’n allen mogen genieten van een VR escaperoom die zeker voor herhaling vatbaar is!

Natasja Pisters, Software Engineer, Ilionx
Autobedrijf van Herick
Vanuit VR Boxx: Autobedrijf van Herick zocht naar een geschikte ervaring om binding en plezier binnen het team te realiseren. Zij kwamen bij VR Boxx terecht en hebben succesvol resultaat geboekt. 


Vanuit Autobedrijf van Herick: Wat een ervaring wat dit! Voor een ieder was de spanning hoog! Dat je je eigen zo in een virtuele wereld kunnen laten mee zuigen, is ongekend. De begeleiding was ontzettend goed, netjes, integer, komt afspraken na en namen ook echt de tijd! We kunnen niet anders zeggen, het was een ervaring die we niet hadden willen missen.

Esther van der Wilt, Administratie, Autobedrijf van Herick
Cyclemasters

Vanuit VR Boxx: Cyclemasters wilde volledig ontzorgd worden bij het organiseren van hun jaarlijkse teamuitstapje. Dit gebeurde dus bij hen op locatie! Een erg plezierige dag vol unieke herinneringen was het gevolg. 


Vanuit Cyclemasters: VR Boxx kwam bij ons op locatie, alles werd snel en vakkundig in elkaar gezet. We hebben als team echt een top middag gehad. De opdrachten waren zo leuk om te doen, we hebben ontzettend gelachen. Je waant je echt in een andere wereld. Het doen is erg leuk maar het kijken naar anderen die bezig zijn is ook fantastisch. Wij zeggen doen, het is echt een belevenis!

Suzanne de Kock, Office Manager, Cyclemasters
Entertaining Agency
Vanuit VR Boxx: Entertaining Agency zocht een activiteit als aanvulling op een bedrijfsfeest en onderdeel van een bestaand programma. Zij kwamen, vanuit het Westen van België bij ons terecht en een topavond volgde voor de Franstalige medewerkers.


Vanuit Entertaining Agency: Onze samenwerking met VR Boxx, was top van bij de bespreking tot en met de uitvoering! De gasten hadden een geweldige ervaring, vonden het een super ervaring. Alles was bespreekbaar, zelfs toen bleek dat er door de hoogte van het speelveld aanpassingen dienden te gebeuren! VR Boxx is een aanrader

Rudi DeJonghe, Bedrijfsvoerder, Entertaining Agency
Onderwijsgroep Buitengewoon
Vanuit VR Boxx: Onderwijsgroep Buitengewoon was op zoek naar een uniek evenement voor hun leerlingen. Uiteraard bij hen op locatie aangezien het een flinke onderneming is om met alle studenten te reizen. Zodoende kwamen ze bij VR Boxx uit en hebben wij in samenspraak de meest unieke samenstelling qua VR Games opgesteld. Wat een top evenement!


Vanuit Onderwijsgroep Buitengewoon: Onze leerlingen hebben genoten van de VR Box Playground. De onderdelen werden begeleid door enthousiaste mensen. De leerlingen waren verbaasd over hoe echt het allemaal was. “Het lijkt net of dat je echt valt, meneer”.

 

De workshop was netjes verzorgd. Alles stond tijdig klaar. De leerlingen hebben zich met gemak twee uur vermaakt met alles. Zeker voor herhaling vatbaar. Alle onderdelen waren goed te doen. Leerlingen waren vanuit zichzelf enorm gemotiveerd en hadden erg veel lol.

Casper Baeten, Vakdocent, Onderwijsgroep Buitengewoon
Bravis Ziekenhuis
Vanuit VR Boxx: Bravis Ziekenhuis zocht een activiteit om hun eigen personeel mee te bedanken. Hierin waren ze op zoek naar iets unieks, vets en vooral onvergetelijk! Zij kwamen uit bij Virtual Reality en samen hebben wij een programma opgesteld om hun medewerkers volledig mee te verassen.


Vanuit Bravis Ziekenhuis: We hebben een fantastische beleving gehad met de VR Experience, en complimenten voor de begeleiding die erbij was. Ze vertelde bij iedereen heel goed hoe men moest handelen en was regelmatig ter beschikking voor een extra handje als dat nodig was.

Jan Buijsen, Bestuur Personeelsvereniging, Bravis Ziekenhuis
Alfa Accountants
Vanuit VR Boxx: Een evenement om rollen te herkennen. Vanwege de maatregelen werd het later opgepakt dan gepland maar dankzij de flexibele instelling vanuit beide kanten kwam alles tot een goed einde met een prachtig resultaat.

Vanuit Alfa Accountants: Wat een gave ervaring! Leuk om dit met de collega’s te doen, zo zie je snel wie de fanatiekelingen zijn. De begeleiders gaven goede uitleg en als je er echt niet uitkwam hielpen ze je weer een beetje op weg. Ruime keuze uit verschillende soorten escape rooms. Echt een aanrader voor allerlei soorten uitjes; met familie, vrienden én collega’s.
Sindy Jansen, Portfoliomanager, Alfa Accountants​​​​
Praktijkschool de Rijzert
Vanuit VR Boxx: De Rijzert was op zoek naar een activiteit om een gat in hun rooster op te vullen. Deze activiteit moest een drietal weken duren en zou meermaals per week plaatsvinden waar diverse groepen kinderen zouden moeten worden meegenomen in de wereld van Virtual Reality. Niet alleen voor de fun maar ook om iets te leren. Natuurlijk waren wij klaar voor deze missie!


Vanuit Onderwijsgroep Buitengewoon: Prettig en snel contact, erg flexibel en leuke dynamische uitdagingen voor onze leerlingen! van individuele drempels verleggen tot aan de, 1-op-1 battles en focus op samenwerkingen om gezamenlijke doelen te behalen!

rijzert
Jorg van Broekhoven, Mentor, Praktijkschool de Rijzert