Virtual Reality activiteit overal in Nederland

Over VR Boxx

VR Boxx heeft als missie het organiseren van het leukste uitstapje op locatie. Waar dat dan ook mag zijn! Wij geloven in het investeren in eigen personeel zodat, wetende uit eigen ervaring, je daar veel meer voor terug krijgt als organisatie! Dat organiseren van het leukste uitstapje op locatie doen wij met volle overtuiging. Wij creëren een volledige experience, inclusief banners, video en alles waar je naar zoekt! Bij VR Boxx is een uitstapje dus niet een kwestie van komen en gaan, maar een kwestie van nooit meer vergeten. 

Daarnaast weten we dat een geslaagd uitje ook geslaagd is als de organisator goed en snel geholpen wordt en kan rekenen op een perfecte uitvoering. Daarom denken we altijd met je mee en reageren we super snel! Wij zijn dan ook trots dat onze tevreden klanten het volgende over ons zeggen...

Dassault Systemes
Vanuit VR Boxx: Dassault Systemes wilde een laagdrempelig evenement waarbij collega's onder het genot van een pizza diverse activiteiten konden beleven zonder geforceerd in rondes te werken.


Vanuit Dassault Systemes: Marc en zijn crew hebben een super leuke activiteit neergezet voor onze groep van 30 collega's. De escape room was erg populair en de fear experience maakte zijn naam waar. Alles was goed georganiseerd, en hoewel er af en toe een collega op een verkeerd knopje drukt, wordt dit zo snel mogelijk weer opgelost door het VR Boxx team.

3ds
Jeroen de Jong, Manager Solutions, Dassault Systemes
ID Agro
Vanuit VR Boxx: Wij werden uitgedaagd met de vraag: "zorg voor een leuke activiteit die sowieso succesvol is tijdens onze nieuwjaarsborrel". Geen probleem! Na een aantal gesprekken een definitief programma besproken en afgestemd. 


Vanuit ID Agro: Met collega's een super leuke nieuwjaarsborrel gehad mede dankzij VR Boxx! Een super leuke, unieke ervaring!! We waren met een groep van 30 personen waarbij telkens 2 groepen van 5 het Shooters spel konden spelen en 1 persoon over de houten plank (fear experience) kon lopen (mits hij/zij dat zag zitten ;-) ). Alleen maar positieve reacties en enorm gelachen. Er waren 2 vriendelijke, goed voorbereide medewerkers van VR Boxx bij. Echt een aanrader!

idagro
Loes Raamsteeboers, Office Manager, ID Agro
NAK
Vanuit VR Boxx: De vraag: "We willen nog iets kleins toevoegen" gaf ons de mogelijkheid te denken in kleine ervaringen met een groot effect. De VR Playground paste perfect bij de rest van het programma. Erg succesvol evenement!


Vanuit NAK:

Voor ons nieuwjaarsfeest met de collega's hadden wij o.a. VR Boxx ingehuurd. We hadden 5 VR brillen tot onze beschikking en er was iemand van VR Boxx bij aanwezig om het een en ander uit te leggen en te begeleiden. Erg leuke activiteit, echt een aanrader! Contact met de medewerkers van VR Boxx verliep prettig en vlot. 👍

nak
Mona in 't Veld, NAK
Politiebond
Vanuit VR Boxx: Voor een groot deel van de Nederlandse Politiebond mochten wij twee jaar geleden al de jaarlijkse bijeenkomst organiseren. Helaas door alle gebeurtenissen werd dit uitgesteld. Uiteindelijk hebben wij alsnog voor 80 personen de Experience verzorgd, met succes!


Vanuit Politiebond: Goede en betrouwbare organisatie. Hadden een groot evenement en ze waren altijd goed bereikbaar en zeer behulpzaam. De vr-escaperooms waren ook top. Wij vonden het een bijzondere ervaring en kregen alleen maar positieve reacties van onze 80 deelnemers. Aanrader!!!

npb
Paul Lathouwers, Juridisch Medewerker, Politiebond
Partners in Technology
Vanuit VR Boxx: Wij mochten voor dit geweldige team de Experience organiseren bij ons in Weert, verdeelt over meerdere velden. Wat een toffe kans voor ons om te laten zien wat wij in huis hebben!


Vanuit Partners in Technology: We zijn met ons bedrijf bij VR Box in Weert geweest voor een avond VR en hebben een topavond gehad! Leuke games, goede begeleiding en vooral veel gezelligheid. Een dikke aanrader dus!

pit
Chris Tegelaar, Commercieel Directeur, Partners in Technology
SKM Meijel
Vanuit VR Boxx: Na een lange voorbereidingstijd konden we eindelijk de VR Experiences verzorgen voor een grote groep in Meijel verdeelt over 4 velden. Wat een enorm enthousiasme! 


Vanuit SKM Meijel:

Wij hebben met 50 personen in 2 activiteitenrondes de escaperoom gedaan op onze eigen locatie. Iedereen van jong tot oud vond het een erg leuke verrassende activiteit. Erg veel plezier gehad. Het was allemaal goed geregeld!

skm
Iduna Verstappen, SKM Meijel
Praktijkschool de Rijzert
Vanuit VR Boxx: De Rijzert was op zoek naar een activiteit om een gat in hun rooster op te vullen. Deze activiteit moest een drietal weken duren en zou meermaals per week plaatsvinden waar diverse groepen kinderen zouden moeten worden meegenomen in de wereld van Virtual Reality. Niet alleen voor de fun maar ook om iets te leren. Natuurlijk waren wij klaar voor deze missie!


Vanuit Onderwijsgroep Buitengewoon: Prettig en snel contact, erg flexibel en leuke dynamische uitdagingen voor onze leerlingen! van individuele drempels verleggen tot aan de, 1-op-1 battles en focus op samenwerkingen om gezamenlijke doelen te behalen!

rijzert
Jorg van Broekhoven, Mentor, Praktijkschool de Rijzert
Rail OV
Vanuit VR Boxx: Wij werden benaderd om een leuk evenement op te zetten voor het personeel dat stond te schreeuwen om weer eens wat leuks samen te doen. Uiteraard stonden wij klaar om te helpen!


Vanuit Rail OV: Wij hebben genoten van een unieke ervaring georganiseerd door VR Boxx bij ons op kantoor. De communicatie vooraf verliep soepel en op de dag zelf droegen de medewerkers van VR Boxx bij aan het succes. Het opzetten van de escape rooms verliep soepel en er werd goed meegedacht door het team van VR Boxx. Daarnaast konden onze collega’s de uitdaging aangaan met de VR Fear Experience. Kortom, een zeer geslaagde teambuildingsactiviteit die wij zeker aanraden!

railov
Michel Cardous & Sander Marissen, Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer
Leo Kannerschool
Vanuit VR Boxx: Onze VR Experiences organiseren op een school? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen de tofste ervaring mee zal maken.


Vanuit Leo Kannerschool:

Afgelopen vrijdag was de VR experience een super groot succes. Ik heb enorm veel positieve reacties van collega’s gekregen. Er was voor iedereen van alles te doen en te ervaren.

Super bedankt voor de leuke middag!

leokanner
Teun Parel, Docent, Leo Kannerschool VSO
Autobedrijf van Herick
Vanuit VR Boxx: Autobedrijf van Herick zocht naar een geschikte ervaring om binding en plezier binnen het team te realiseren. Zij kwamen bij VR Boxx terecht en hebben succesvol resultaat geboekt. 


Vanuit Autobedrijf van Herick: Wat een ervaring wat dit! Voor een ieder was de spanning hoog! Dat je je eigen zo in een virtuele wereld kunnen laten mee zuigen, is ongekend. De begeleiding was ontzettend goed, netjes, integer, komt afspraken na en namen ook echt de tijd! We kunnen niet anders zeggen, het was een ervaring die we niet hadden willen missen.

Esther van der Wilt, Administratie, Autobedrijf van Herick
Cyclemasters

Vanuit VR Boxx: Cyclemasters wilde volledig ontzorgd worden bij het organiseren van hun jaarlijkse teamuitstapje. Dit gebeurde dus bij hen op locatie! Een erg plezierige dag vol unieke herinneringen was het gevolg. 


Vanuit Cyclemasters: VR Boxx kwam bij ons op locatie, alles werd snel en vakkundig in elkaar gezet. We hebben als team echt een top middag gehad. De opdrachten waren zo leuk om te doen, we hebben ontzettend gelachen. Je waant je echt in een andere wereld. Het doen is erg leuk maar het kijken naar anderen die bezig zijn is ook fantastisch. Wij zeggen doen, het is echt een belevenis!

Suzanne de Kock, Office Manager, Cyclemasters
Entertaining Agency
Vanuit VR Boxx: Entertaining Agency zocht een activiteit als aanvulling op een bedrijfsfeest en onderdeel van een bestaand programma. Zij kwamen, vanuit het Westen van België bij ons terecht en een topavond volgde voor de Franstalige medewerkers.


Vanuit Entertaining Agency: Onze samenwerking met VR Boxx, was top van bij de bespreking tot en met de uitvoering! De gasten hadden een geweldige ervaring, vonden het een super ervaring. Alles was bespreekbaar, zelfs toen bleek dat er door de hoogte van het speelveld aanpassingen dienden te gebeuren! VR Boxx is een aanrader

Rudi DeJonghe, Bedrijfsvoerder, Entertaining Agency
Onderwijsgroep Buitengewoon
Vanuit VR Boxx: Onderwijsgroep Buitengewoon was op zoek naar een uniek evenement voor hun leerlingen. Uiteraard bij hen op locatie aangezien het een flinke onderneming is om met alle studenten te reizen. Zodoende kwamen ze bij VR Boxx uit en hebben wij in samenspraak de meest unieke samenstelling qua VR Games opgesteld. Wat een top evenement!


Vanuit Onderwijsgroep Buitengewoon: Onze leerlingen hebben genoten van de VR Box Playground. De onderdelen werden begeleid door enthousiaste mensen. De leerlingen waren verbaasd over hoe echt het allemaal was. “Het lijkt net of dat je echt valt, meneer”.

 

De workshop was netjes verzorgd. Alles stond tijdig klaar. De leerlingen hebben zich met gemak twee uur vermaakt met alles. Zeker voor herhaling vatbaar. Alle onderdelen waren goed te doen. Leerlingen waren vanuit zichzelf enorm gemotiveerd en hadden erg veel lol.

Casper Baeten, Vakdocent, Onderwijsgroep Buitengewoon
Bravis Ziekenhuis
Vanuit VR Boxx: Bravis Ziekenhuis zocht een activiteit om hun eigen personeel mee te bedanken. Hierin waren ze op zoek naar iets unieks, vets en vooral onvergetelijk! Zij kwamen uit bij Virtual Reality en samen hebben wij een programma opgesteld om hun medewerkers volledig mee te verassen.


Vanuit Bravis Ziekenhuis: We hebben een fantastische beleving gehad met de VR Experience, en complimenten voor de begeleiding die erbij was. Ze vertelde bij iedereen heel goed hoe men moest handelen en was regelmatig ter beschikking voor een extra handje als dat nodig was.

Jan Buijsen, Bestuur Personeelsvereniging, Bravis Ziekenhuis
Alfa Accountants
Vanuit VR Boxx: Een evenement om rollen te herkennen. Vanwege de maatregelen werd het later opgepakt dan gepland maar dankzij de flexibele instelling vanuit beide kanten kwam alles tot een goed einde met een prachtig resultaat.

Vanuit Alfa Accountants: Wat een gave ervaring! Leuk om dit met de collega’s te doen, zo zie je snel wie de fanatiekelingen zijn. De begeleiders gaven goede uitleg en als je er echt niet uitkwam hielpen ze je weer een beetje op weg. Ruime keuze uit verschillende soorten escape rooms. Echt een aanrader voor allerlei soorten uitjes; met familie, vrienden én collega’s.
Sindy Jansen, Portfoliomanager, Alfa Accountants​​​​
Rabobank
Vanuit VR Boxx: Voor Rabobank hebben wij twee supergave dagen mogen organiseren om de teams in Eindhoven eindelijk weer samen iets leuks te laten doen na het lange gedwongen thuiswerken. Er is gekozen voor escaperooms omdat er daar met 5 personen tegelijk gespeeld kon worden en het de teambuilding verhoogt.


Vanuit Rabobank: Voor onze businessunit van de Rabobank hebben we samen met VR Boxx voor 2 avonden een virtual reality event georganiseerd op ons kantoor in Eindhoven. Het waren 2 FANTASTISCHE avonden! Wat hebben we genoten van de verschillende escape rooms, de ene was nog gaver dan de andere. De verzorging op de dag zelf en de contacten met VR Boxx waren helemaal top. Een echte aanrader voor elk uitje als je wil lachen, gieren, brullen, of gewoon samen wilt genieten van een gezellige avond en een leuke game! Heel erg bedankt VR Boxx en tot de volgende keer, want die komt er zeer zeker!

Lonneke van Luxemburg, HR Manager, Rabobank
Van Schendel & Partners

Vanuit VR Boxx: Voor Van Schendel en Partners hebben wij binnen korte tijd een experience op locatie mogen verzorgen. Vanuit Van Schendel en Partners was er behoefte aan snelheid en een stuk meedenken en dat hebben wij geprobeerd voor hen in te vullen met een geweldige ervaring als gevolg!


Vanuit Van Schendel en Partners: Een experience op onze eigen locatie, hoe fijn is dat! Het was kort dag, maar dat was voor VR Boxx geen enkel probleem. Zij dachten echt met ons mee en niets was te gek. De communicatie was vlot en duidelijk en het team is zeer professioneel. Op de dag van de experience was VR Boxx ruim op tijd aanwezig. De voorbereiding was al zeer indrukwekkend en iedereen had daardoor zin om aan de slag te gaan. Wij hebben een supermiddag gehad en hierdoor was ons bedrijfsuitje absoluut geslaagd. Wij zijn blij verrast door VR Boxx. Zeker een aanrader!

Kim Jurgens, Juridisch Team, Van Schendel en Partners
Ilionx
Vanuit VR Boxx: Voor Ilionx mochten wij bij ons Warehouse in Weert een uitstapje organiseren om binding te garanderen voor het gehele team. Dit wilden ze realiseren met onze Escape Rooms met een succesvol resultaat tot gevolg!


Vanuit Ilionx: Onlangs een teamuitje gehad bij de VR Boxx. Erg leuke ervaring. Na een hartelijk ontvangst en duidelijke instructies hebben we met z’n allen mogen genieten van een VR escaperoom die zeker voor herhaling vatbaar is!

Natasja Pisters, Software Engineer, Ilionx
By Daniella
Vanuit VR Boxx: Voor een externe partij een evenement organiseren waarbij tijd belangrijk was en het Halloween thema terugkwam. Geen probleem, wij besloten voor meerdere velden de "horror" kamer escaperoom op te bouwen.


Vanuit By Daniella: Goede communicatie, leuke spellen en top begeleiding. Voor een teambuildingsactiviteit op kantoor zocht ik een spannende activiteit. We hebben een vr escape room gedaan met 40 man in een spannend thema. Last-minute hadden we een half uur extra nodig omdat er 5 deelnemers meer kwamen dan gepland. Dit was voor VR box geen probleem. Ze hebben ons goed geholpen. Zeker aan te raden!

bydaniella
Marit van Ingen, By Daniella
JOEK Someren

Vanuit VR Boxx: Op korte tijd een toffe ervaring samenstellen voor een kleinere partij. Wij besloten de spelers de escaperooms te laten ervaren en naar elkaar te laten kijken, met succes!


Vanuit JOEK Someren: Bij VR Boxx kun je een onvergetelijke ervaring hebben. De virtual escaperoom is aan te raden en smaakt naar meer! Leuk om te doen met anderen voor teambuilding en veel plezier. De communicatie vooraf en tijdens de activiteit is heel vriendelijke en goed!

joek
Sanne Meeuws, JOEK Someren
Van der Valk
Vanuit VR Boxx: Voor het MT van Van der Valk in Hoofddorp hebben wij een VR Experience mogen samenstellen. Het moest snel en kort maar krachtig! Dit hebben wij in goede samenwerking tot stand gebracht. 


Vanuit Van der Valk: Superleuke bedrijfsactiviteit gedaan. We waren wel toe aan wat teambuilding en met VR Boxx gaat dat heel goed!

valk
Dirk Luteijn, Van der Valk