VR Escaperoom Weert

De meest uitdagende en unieke escaperooms in Weert!

Onderdeel van onze VR All-In-One Experience!

Onze escaperooms zijn uniek door de toevoeging van Virtual Reality. Hierdoor dien je net als in iedere escaperoom te ontsnappen door samen te werken en opdrachten en puzzels op te lossen maar kan je dit doen in de meest unieke werelden!

  • Tot 5 spelers per speelveld
  • Iedere speler draagt een VR bril
  • Keuze uit 6 unieke thema's.

Je kan nu de VR Escaperoom beleven als onderdeel van de VR All-In-One Experience! Gedurende 2 uur maak je meerdere VR Experiences mee, dus ook de Escaperoom!

Deze escaperooms kan je kiezen tijdens de VR All-In-One Experience

Dragon Tower

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

De middeleeuwen, een tijd van alchemisten. Deze geheimzinnige magiërs werden vaak omgeven met een aura van angst. Elke reiziger die hun territorium betreedt, wordt zonder genade gevangen genomen om voor het grotere goed geofferd te worden aan monsterlijke draken. Lukt het jouw team om te ontsnappen en dit te voorkomen?

Time Travel Paradox

Moeilijkheidsgraad: hoog

De huidige beschaving staat onder druk vanwege een mislukt experiment. Als team reis je door diverse tijden en zal je ervoor moeten zorgen dat alles weer normaal wordt. Je wordt continu tegengewerkt door een kwaad genie. Puzzel onder het gebrul van Dinosaurussen en probeer als team in diverse tijden samen te werken.

Depths Of Osiris

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

Ga mee naar de diepte. Je zal moeten voorkomen dat het water je voor eeuwig onderdeel maakt van de zee. Ben je bestand tegen de druk? Osiris nodigt je uit om puzzels op te lossen en geheimen te ontdekken. Als team zal je moeten beschikken over een lange adem, je moet immers voorkomen dat je vissenvoer wordt.

manorofescape2

Manor of Escape

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

Reis af naar een donker, verlaten huis waar je als team zal moeten ontsnappen aan diverse griezels. Een gekke graaf heeft experimenten uitgevoerd en zal er niet voor terug deinzen om deze in te zetten. Ben je niet bang voor het duister? Dan wordt je uitgedaagd om het huis te betreden. Je mag best je ogen af en toe sluiten...

Space Station Tiberia

Moeilijkheidsgraad: laag

Het jaar 2999, waar een constante dreiging hangt van meteorieten. Voorkom met jouw team dat al het leven op aarde wordt uitgeroeid. De beste wetenschappers  hebben een ruimtestation ingericht met een laser, die speciaal ontwikkeld is om meteorieten te vernietigen. Lukt het jouw team om  de mensheid te redden?

piratesplague

Pirates Plague

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

Dankzij een vloek ben je, samen met je piraten crew, verandert in een vis. Er is een genezing mogelijk maar deze ligt goed verborgen op een eiland. Je zal andere wezens moeten stoppen, puzzels moeten oplossen en ervoor moeten zorgen dat zowel jij als je crew geneest van deze vloek. Actief en intens... Ga jij de uitdaging aan?

Wat is een VR escaperoom?

Een VR Escaperoom is net als een gewone escaperoom een kamer waar je uit dient te ontsnappen door met jouw team samen puzzels op te lossen, alleen dan in een virtuele wereld. En juist die virtuele wereld maakt het zo uniek! Je kunt namelijk ergens zijn wat normaal niet zo snel mogelijk is en er kunnen dingen gebeuren die in het normale leven niet kunnen.

Jullie zetten na de instructies van de operator de VR headset op en zijn binnen 5 seconden vergeten dat jullie in Weert zijn en wanen jullie in een compleet andere wereld. Jij en je teamgenoten zien elkaar als avatars en kunnen vrij rondlopen en met elkaar communiceren. Iedere escaperoom heeft meerdere kamers die opgelost moeten worden voordat je helemaal ontsnapt bent. Behendigheid, buiten de kaders denken en samenwerken zijn skills die jullie zeker nodig hebben om te kunnen ontsnappen. 

De VR Escaperooms zijn onderdeel van de VR All-In-One Experience en zijn perfect voor bedrijfsuitjes, teambuilding of vriendenuitjes. De VR All-In-One Experience wordt aangevuld met de VR Shooter, VR Fear Experience en andere VR Minigames

Waarom een VR Escape Room?

  • Vrij rondlopen en communiceren in een onbegrensde wereld!
  • Met vijf spelers tegelijk gedurende 45 minuten in de Virtuele wereld. 
  • 6 unieke werelden met diverse, unieke thema's. 
  • Perfect voor teambuilding, leer elkaar -nog- beter kennen!
  • Uniek om te zien, te doen en een ervaring om nooit meer te vergeten!