vr escaperoom weert

VR Escaperoom Weert

De meest uitdagende en unieke escaperooms in Weert!

Beleef iets unieks!

Wil jij een unieke escaperoom spelen samen met jouw vrienden of collega's? Beleef dé meest unieke escaperoom in Weert. Hierdoor dien je net als in een fysieke escaperoom te ontsnappen door samen te werken en opdrachten en puzzels op te lossen, maar kan je dit doen in de meest unieke werelden! 

  • Tot 5 spelers per speelveld
  • Voor iedereen leuk en toegankelijk (vanaf 8 jaar)
  • Iedere speler draagt een VR bril en ziet elkaar in het spel!
  • Keuze uit 7 unieke thema's, gericht op humor en samenwerking
  • € 35,- p.p., uitbreiding mogelijk met de Fear Experience

Je kan nu de VR Escaperoom los boeken (onderaan de pagina), maar ook als onderdeel van de VR All-In-One Experience! Gedurende 2 uur maak je diverse unieke ervaringen mee. 

Reserveren


escaperoomexperience

 Kies welke Escaperoom jij wilt beleven!

Dragon Tower

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

De middeleeuwen, een tijd van alchemisten. Deze geheimzinnige magiërs werden vaak omgeven met een aura van angst. Elke reiziger die hun territorium betreedt, wordt zonder genade gevangen genomen om voor het grotere goed geofferd te worden aan monsterlijke draken. Lukt het jouw team om te ontsnappen en dit te voorkomen?

Reserveren

Time Travel Paradox

Moeilijkheidsgraad: hoog

De huidige beschaving staat onder druk vanwege een mislukt experiment. Als team reis je door diverse tijden en zal je ervoor moeten zorgen dat alles weer normaal wordt. Je wordt continu tegengewerkt door een kwaad genie. Puzzel onder het gebrul van Dinosaurussen en probeer als team in diverse tijden samen te werken. Versla jij het genie?

Reserveren


Depths Of Osiris

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

Ga mee naar de diepte. Je zal moeten voorkomen dat het water je voor eeuwig onderdeel maakt van de zee. Ben je bestand tegen de druk? Osiris nodigt je uit om puzzels op te lossen en geheimen te ontdekken. Als team zal je moeten beschikken over een lange adem, je moet immers voorkomen dat je vissenvoer wordt.

Reserveren
manorofescape2

Manor of Escape

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

Reis af naar een donker, verlaten huis waar je als team zal moeten ontsnappen aan diverse griezels. Een gekke graaf heeft experimenten uitgevoerd en zal er niet voor terug deinzen om deze in te zetten. Ben je niet bang voor het duister? Dan wordt je uitgedaagd om het huis te betreden. Je mag best je ogen af en toe sluiten...

Reserveren


Space Tiberia

Moeilijkheidsgraad: laag

Het jaar 2999, waar een constante dreiging hangt van meteorieten. Voorkom met jouw team dat al het leven op aarde wordt uitgeroeid. De beste wetenschappers  hebben een ruimtestation ingericht met een laser, die speciaal ontwikkeld is om meteorieten te vernietigen. Lukt het jouw team om  de mensheid te redden?

Reserveren
piratesplague

Pirates Plague

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

Dankzij een vloek ben je, samen met je piraten crew, verandert in een vis. Er is een genezing mogelijk maar deze ligt goed verborgen op een eiland. Je zal andere wezens moeten stoppen, puzzels moeten oplossen en ervoor moeten zorgen dat zowel jij als je crew geneest van deze vloek. Actief en intens... Ga jij de uitdaging aan?

Reserveren
Runaway Train Escape Room

Runaway Train

Moeilijkheidsgraad: hoog
Een kwaadaardige gevangene is ontsnapt en wilt wraak nemen op de stad die hem gevangen had. Hij heeft een trein volgeladen met dynamiet en deze komt op de stad af... Lukt het jullie om de trein te stoppen? Het dynamiet onschadelijk te maken en Dr. Steem te verslaan? Pak je revolvers en ga voor een daverend succes!
Reserveren

Wat is een VR Escaperoom?

Een VR Escaperoom is net als een gewone escaperoom een kamer waar je uit dient te ontsnappen door met jouw team samen puzzels op te lossen, alleen dan in een virtuele wereld. En juist die virtuele wereld maakt het zo uniek! Je kunt namelijk ergens zijn wat normaal niet zo snel mogelijk is en er kunnen dingen gebeuren die in het normale leven niet kunnen.

Jullie zetten na de instructies van de operator de VR headset op en zijn binnen 5 seconden vergeten dat jullie in Weert zijn en wanen jullie in een compleet andere wereld. Jij en je teamgenoten zien elkaar als avatars en kunnen vrij rondlopen en met elkaar communiceren. Iedere escaperoom heeft meerdere kamers die opgelost moeten worden voordat je helemaal ontsnapt bent. Behendigheid, buiten de kaders denken en samenwerken zijn skills die jullie zeker nodig hebben om te kunnen ontsnappen. 

De VR Escaperooms zijn ook onderdeel van de VR All-In-One Experience en zijn ook uiterst geschikt voor bedrijfsuitjes.  De VR All-In-One Experience wordt aangevuld met de VR Shooter, VR Fear Experience en andere VR Minigames

Experience

Het was een hele belevenis om samen de Escaperoom te doen, met recht een experience!
Virtual Reality activiteit op jouw locatie
Lenca

Belevingswereld!

In een mum van tijd zit je in een totaal andere belevingswereld, echt bizar!
Jennifer
Teambuilding
De Escaperoom is écht een aanrader voor teambuilding én samenwerking!
het tofste bedrijfsfeest op locatie
Mascha

Waarom een VR Escape Room?

  • Vrij rondlopen en communiceren in een onbegrensde wereld!
  • Met vijf spelers tegelijk gedurende 45 minuten in de Virtuele wereld. 
  • 7unieke werelden met diverse, unieke thema's. 
  • Perfect voor teambuilding, leer elkaar -nog- beter kennen!
  • Uniek om te zien, te doen en een ervaring om nooit meer te vergeten!