Ontdek Onze Team Workshops met Virtual Reality!

Een team workshop op locatie is een unieke ervaring!

Maak van jouw teamworkshop een buitengewone ervaring!

Ben jij op zoek naar een unieke en boeiende manier om de samenwerking binnen jouw team te versterken? Ontdek dan de mogelijkheden van Virtual Reality met de team workshops van VR Boxx! Wij brengen de unieke VR-ervaringen rechtstreeks naar jouw locatie, zodat jouw team een onvergetelijke en meeslepende ervaring kan beleven, waar je ook bent.

Daag jouw collega's uit doormiddel van innovatieve VR-activiteiten. Of het nu gaat om het oplossen van puzzels, het voltooien van uitdagende missies of het samenwerken aan creatieve projecten, Virtual Reality biedt een unieke omgeving waarin teamleden hun vaardigheden kunnen verbeteren en effectiever kunnen leren samenwerken.

Waarom kiezen voor onze team workshops?

  • Team building op een nieuw niveau:  Samenwerken aan een virtuele escape room of als team overleven in een multiplayer shooter. Door samen te werken tijdens deze activiteiten versterken jullie de teamgeest binnen het bedrijf.
  • Maatwerk voor jullie team: Onze workshops kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en doelen van jullie team.
  • Locatie onafhankelijk: Wij komen naar jullie toe! Of het nu op kantoor is of een speciale evenementen locatie, wij zorgen voor de de opbouw en de afbouw van het evenement.
  • Ervaren operators:  Tijdens de activiteit zullen onze ervaren operators het volledig activiteit verzorgen en ontzorgen, minder stress voor jullie!

Voordelen van onze teamworkshops

Teamworkshops met Virtual Reality (VR) bieden een innovatieve benadering om samenwerking binnen teams te stimuleren. De deelnemers  worden  uitgedaagd om samen te werken en problemen op te lossen binnen een geheel nieuwe context. Deze ervaringen creëren een unieke gelegenheid voor teamleden om effectief te leren communiceren, vertrouwen op te bouwen en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.

Een van de belangrijkste voordelen van VR-teamworkshops is de mogelijkheid tot maatwerk. De workshops kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en doelen van het team, waardoor de focus kan worden gelegd op het verbeteren van specifieke aspecten zoals communicatie of fde samenwerking.

Neem nu contact op voor een onvergetelijke team workshop!

Investeer in de groei van jullie team en maak van jullie volgende teambuilding evenement een buitengewone ervaring met VR Boxx. Ontdek wat virtuele realiteit kan toevoegen aan jullie teamontwikkeling!

Welke teamworkshops bieden wij aan?

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.