Actieve teambuilding , ontdek onze VR experiences op locatie!

Maak van je actieve teambuilding een onvergetelijke ervaring!

Virtual Reality, ideaal voor een workshop bij jullie op locatie

Stimuleer teambuilding met VR Boxx, waar onze operators  een fantastisch evenement bij jullie op locatie organiseren. Breng jouw team bijeen voor een unieke mix van plezier, samenwerking en innovatie, allemaal op jouw gewenste locatie. Wij komen op de aangegeven dag naar jullie locatie, wij zorgen voor de opbouw en de begeleiding tijdens de spellen. Na afloop zorgen wij ervoor dat wij alles netjes achterlaten, zodat jullie een geslaagde dag hebben ervaart.

Waarom Actieve Teambuilding met VR Boxx?

  • Actieve samenwerking: Onze VR-ervaringen bevorderen actieve samenwerking

en communicatie, essentieel voor een sterk team.

  • Flexibel op locatie: Organiseer de activiteit waar het jou uitkomt, op kantoor of in

een evenementen locatie. Jij noemt het, wij zijn er!

  • Geschikt voor elk team: Onze VR-ervaringen zijn aanpasbaar aan verschillende

teamgroottes, waardoor het geschikt is voor diverse groepen.

Actieve Teambuilding met VR Boxx

Maak jouw evenement uniek met onze meeslepende virtuele teambuildings activiteiten. Bij VR Boxx nodigen we je uit om je gasten te verwennen in een wereld vol mysterie en uitdaging, waar ze samen kunnen werken om puzzels op te lossen of de wereld te redden van hordes mythische wezens, zonder de beperkingen van traditionele locaties.                                                                                                                             

. Onze virtuele teambuildingactiviteiten bieden een unieke kans voor teamleden om samen te werken, communicatie te verbeteren en problemen op te lossen in een spannende en stimulerende omgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid. Laat ons je helpen om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken die je gasten nog lang zullen koesteren. Met VR Boxx breng je niet alleen een nieuw niveau van entertainment naar je deur, maar ook zorgt het voor blijvende herinneringen en positieve interacties tussen teamleden.

Breng Actieve Teambuilding Naar Jouw Team

Geef jouw team de boost die het verdient met de actieve teambuildingervaringen van VR

Boxx. Neem vandaag nog contact op voor beschikbaarheid, prijzen en meer informatie.

Ons unieke aanbod dat in alle combinaties kan plaatsvinden

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.