Creatieve  teambuilding activiteiten

Maak van jouw creatieve teambuilding activiteit een buitengewone ervaring met VR!

Creatieve teambuilding activiteit op locatie!

Welkom bij VR Boxx, waar we de wereld van Virtual Reality naar jouw locatie brengen. Breng jouw team bijeen voor een unieke mix van plezier, samenwerking en innovatie, allemaal op jouw gewenste locatie. Wij zorgen voor de verzorging en ontzorging van de creatieve teambuilding activiteit. Van opbouwen tot afbreken, wij zijn erbij en zorgen ervoor dat het vlekkeloos verloopt.

Stap in de wereld van Virtual Reality, waar we een scala aan ervaringen bieden om jouw evenement uniek te maken. Ervaar de spanning van onze escape rooms, met de keuze uit 7 verschillende soorten, elk variërend in thema's. Of kies voor onze levensechte shooters, waar jij en je team het opnemen tegen hordes mythische wezens, maar dat is niet alles. Ontdek ook onze playground, waar je kunt genieten van een breed scala aan singelplayer spellen die zorgen voor eindeloos plezier en vermaak.

Waarom kiezen voor onze teambuildings activiteiten?

  • Teambuilding op een nieuw niveau: Werk samen aan een virtueel escape room of zorg er samen voor dat jullie in een multiplayer shooter overleven, hiermee versterken jullie de teamgeest in het bedrijf.
  • Maatwerk voor jouw team: Onze workshops kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en doelen van jouw team.
  • Locatie onafhankelijk: Wij komen naar jou toe! Of het nu op kantoor is of een speciale evenementen locatie, wij zorgen ervoor dat alles voor jullie geregeld wordt.
  • Ontzorging: Jullie hoeven zich geen zorgen te maken over het organiseren van een personeelsuitje; wij brengen opwinding en avonturen rechtstreeks naar de kantoordeur met onze VR-brillen en diverse virtuele ervaringen, waardoor het personeel kan genieten van een zorgeloze en meeslepende dag vol plezier.
  • Teambuilding op zijn best: Bevorder teamwerk, communicatie en creatief denken op een unieke en uitdagende manier. 

Creatieve teambuilding activiteiten

Wil je jouw evenement echt onvergetelijk maken? Bij VR Boxx hebben we de oplossing! Stap in een wereld vol mysterie en uitdaging, waar je samen met je gasten puzzels kunt oplossen of hordes mythische wezens kunt verslaan, dit alles zonder de grenzen van traditionele locaties.

Onze virtuele teambuildingactiviteiten zijn de perfecte manier om samen te werken en communicatie te verbeteren, allemaal in een super spannende omgeving.

Wil je meer weten? Stuur ons een berichtje voor alle details over onze activiteiten, prijzen en beschikbaarheid. Met VR Boxx zorgen we niet alleen voor topentertainment, maar ook voor herinneringen die je gasten nog lang zullen koesteren.

Creatieve teambuildingactiviteiten die in alle mogelijke combinaties plaatsvinden!

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.