Escaperoom In Limburg Uniek

Beleef een Escape Room in Limburg

Op zoek naar de meest unieke Escape Room in Limburg?

Beleef de meest unieke Escape Room in Limburg, zowel bij jou als bij ons mogelijk.

Een Escape Room in Limburg zoals je die nog nooit beleefd hebt!

Ben jij op zoek naar een echte uitdaging in Limburg? Zoek je iets unieks, onvergetelijks en het leukste uitje in Limburg? Wij nodigen jou uit om onze Escape Room te beleven, geheel in Virtual Reality en gegarandeerd zoals je nog nooit een Escape Room hebt meegemaakt. Het is niet voor niets de leukste activiteit in Limburg! Jouw vrienden/familie weekend óf bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een succes. Niet alleen goed voor de onderlinge communicatie en binding maar ook geschikt voor een verbetering van de teambuilding. Wees welkom bij ons in Weert maar ook geschikt bij jou op locatie in heel Limburg.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Keuze uit zes diverse Escape Rooms, voor iedere groep een andere beleving!
  • Ook in combinatie met andere experiences, zoals Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè!

De leukste activiteit in Limburg!

Moet je een bedrijfsfeest organiseren in Limburg of een activiteit voor de familie verzinnen? Onze Escape Room is dan de ideale oplossing! Samen met jouw collega’s, familie of vrienden stap je binnen in een surrealistische wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Door middel van goed samenwerken dien je te ontsnappen uit ons breed scala aan escape rooms (zes diverse werelden!). Geschikt voor beginners en doorgewinterde puzzelaars. Ook te combineren met andere VR activiteiten, zoals de VR Shooter, VR Fear Experience en VR Playground

Onze unieke Escape Room zal nog dagenlang hét gesprek van de dag zijn en wordt ervaren als het meest unieke uitje in Limburg. Het is een ideale activiteit op locatie en zal zorgen voor een ervaring om nooit meer te vergeten.  Ben je op zoek naar een activiteit op locatie voor teambuilding, plezier óf zoek je gewoon het leukste uitje? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Een Unieke VR Beleving in Limburg

De VR All-In-One Experience!

Op zoek naar een compleet programma waarin je alles meemaakt wat wij te bieden hebben? Geen probleem! Je bent welkom op zaterdagen voor onze VR All-In-One Experience. Gedurende 2 uur ervaar je met jouw team, vrienden of familie meerdere unieke belevingen. Onvergetelijk en vol met verassingen!

Ons unieke aanbod dat in alle combinaties kan plaatsvinden

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.