Beleef Virtual Reality op locatie in Reuver

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Reuver?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Reuver plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je klaar met de traditionele uitjes? Blijf je liever in het prachtige Reuver? Geen zorgen! Wij leveren onze Virtual Reality Experiences op elke locatie in Reuver en maken van elke ruimte een onvergetelijke ervaring. Maak van jouw bedrijfsuitje een gegarandeerd succes met onze unieke activiteit op locatie. Versterk de teamband en stimuleer de teambuilding.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Reuver

Overweeg je een bedrijfsfeest op locatie te organiseren of een familieactiviteit te regelen? Zo ja, dan hebben wij dé oplossing voor jou: onze opwindende VR-ervaring! Betreed samen met uw collega's, team of vrienden een wereld vol verbeelding, waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om uit verschillende escape rooms te ontsnappen, overleef en verdedig jezelf in een adrenaline pompende shooter, beleef een scala aan boeiende playground games of overwin je angsten tijdens onze Fear Experience. Wat je ook kiest, je zult versteld staan.

Onze unieke belevenis zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn en staat bekend als het meest memorabele uitje. Wij kunnen onze VR-activiteit op elke gewenste locatie in Reuver organiseren. Het is dé perfecte activiteit op locatie voor een ervaring die u nooit zult vergeten. Of u nu op zoek bent naar teambuilding, plezier wilt hebben of simpelweg het leukste uitje zoekt, neem gerust contact met ons op!

Een Unieke VR Beleving in Limburg

De Virtual Reality Experience bij ons in Weert

Toch liever even weg uit Reuver? Geen probleem! Op minder dan een uur afstand ligt het mooie Weert waar je bij ons op locatie alles kan beleven wat Virtual Reality te bieden heeft. Gedurende twee uur zullen wij ervoor zorgen dat dit uitstapje het waard was.

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Reuver

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.