Beleef Virtual Reality op locatie in Roosendaal

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Roosendaal?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Roosendaal plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Op zoek naar een uniek uitje waarbij jij het prachtige Roosendaal niet hoeft te verlaten? Geen probleem! Wij verzorgen Virtual Reality Experiences overal in Roosendaal en toveren iedere ruimte om tot een onvergetelijke beleving. VR zorgt voor binding en een verbetering van de algehele teambuilding. Wij zorgen ervoor dat ieder bedrijfsuitje gegarandeerd een succes wordt!

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Roosendaal

Ben je klaar om een bedrijfsfeest op locatie te organiseren of op zoek naar een leuke familie-activiteit? Dan is onze VR-ervaring precies wat je zoekt! Betreed samen met je collega's, team of vrienden een wereld waarin de grens tussen droom en realiteit vervaagt. Samenwerkend kun je ontsnappen uit verschillende escape rooms, overleven en jezelf verdedigen in boeiende shooters, diverse ervaringen opdoen tijdens minigames, of je angsten overwinnen tijdens onze Fear Experience.

Welke ervaring je ook kiest, het zal je zeker verbazen! Onze unieke VR-beleving zal nog lang worden besproken en staat bekend als het meest memorabele uitje. En het beste van alles? We kunnen dit alles op jouw gekozen locatie in Roosendaal organiseren, perfect voor teambuilding, plezier of gewoon een geweldige tijd samen. Wacht niet langer en neem nu contact met ons op voor een ervaring die je nooit zult vergeten!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Roosendaal

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.