Beleef Virtual Reality op locatie in Venlo

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Venlo?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Venlo plaatsvinden.

Unieke Virtual Reality Experience bij jou in Venlo!

Moet je een uitstapje organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? laat ons je helpen. Wij organiseren Virtual Reality Experiences overal in Venlo. Wij komen naar jouw locatie toe en verzorgen daar de meeste unieke activiteiten. Het uitstapje word een gegarandeerd succes, en zal voor een verbetering van de teambuilding en communicatie zorgen, ook zal het zorgen voor blijvende herinneringen.

Een aantal belangrijke punten:

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Venlo

Ben je op zoek naar een activiteit op locatie voor teambuilding, plezier, of gewoon het leukste uitje? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Onze VR-activiteit is de ideale oplossing, of je nu een bedrijfsfeest moet organiseren op locatie of een activiteit voor de familie wilt verzinnen.

Stap samen met jouw collega's, team of vrienden binnen in een surrealistische wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Of je nu moet overleven of verdedigen in de shooters, je angsten moet overwinnen tijdens onze Fear Experience, moet samenwerken om te ontsnappen uit ons breed scala aan escape rooms, geniet van een verscheidenheid aan playground minigames ervaren, je zult versteld staan van de ervaringen die je zult beleven.

Onze unieke ervaring zal nog dagenlang hét gesprek van de dag zijn en wordt ervaren als het meest unieke uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie in Venlo. Het is een ideale activiteit op locatie die zal zorgen voor een ervaring om nooit meer te vergeten. 

Een Unieke VR Beleving in Limburg

De Virtual Reality Experience bij ons in Weert

Toch liever even weg uit Venlo? Geen probleem! Op minder dan een uur afstand ligt het mooie Weert waar je bij ons op locatie alles kan beleven wat Virtual Reality te bieden heeft. Gedurende twee uur zullen wij ervoor zorgen dat dit uitstapje het waard was.

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Venlo

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.