virtual reality in mill

Virtual Reality in Mill

Het meest unieke, onvergetelijke en briljante uitstapje op locatie in Mill

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje in Mill

Ben jij het standaard uitstapje moe? Wil jij het fantastische Mill niet verlaten? Geen probleem! Wij verzorgen onze Virtual Reality Experiences overal in Mill en bouwen iedere ruimte om tot een onvergetelijke beleving. De meest unieke activiteit bij jou op locatie. Ieder bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een succes. Zorg voor binding en een verbetering van de teambuilding.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Keuze uit zes diverse Escape Rooms, voor iedere groep een andere beleving!
  • Ook in combinatie met andere experiences, zoals Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè!

De leukste activiteit in Mill!

Moet je een bedrijfsfeest organiseren op locatie of een activiteit voor de familie verzinnen? Onze VR activiteit is dan de ideale oplossing! Samen met jouw collega’s, team of vrienden stap je binnen in een surrealistische wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Door middel van samenwerken dien je te ontsnappen uit ons breed scala aan escape rooms, zal je moeten overleven of verdedigen in de shooters, ervaar je een breed scala aan experiences tijdens de minigames óf ga je jouw angst overwinnen tijdens onze Fear Experience. Je zal je ogen niet geloven, welke experience je ook kiest.

Onze unieke ervaring zal nog dagenlang hét gesprek van de dag zijn en wordt ervaren als het meest unieke uitje. Onze VR activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie in Mill. Het is een ideale activiteit op locatie en zal zorgen voor een ervaring om nooit meer te vergeten. Ben je op zoek naar een activiteit op locatie voor teambuilding, plezier óf zoek je gewoon het leukste uitje? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!.

Ons unieke aanbod dat in alle combinaties kan plaatsvinden

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.