Het leukste bedrijfsuitje in Brabant!

Ontdek de magie van de virtuele wereld


Pas als je een VR bril op gehad hebt weet je hoe gaaf dit is. Wacht dus niet langer en ervaar het zelf!

VR Boxx verzorgt bedrijfsuitjes in heel Brabant

Gevestigd in Brabant en op zoek naar een leuke en unieke teambuilding activiteit voor jullie bedrijfsuitje? Wij brengen verschillende VR Experiences naar jullie toe, zodat jij met jouw team een knalfeest kunt beleven terwijl iedereen een band opbouwt en elkaar beter leert kennen. Onze VR Escaperooms, VR Shooters en VR Playground zijn uitdagend en spannend, en kunnen in heel Brabant bij jullie op locatie worden verzorgd. Bovendien zijn ze perfect voor elke gelegenheid - van bedrijfsevenementen tot verjaardagsfeestjes. Noem het maar op, wij hebben het!

  • Altijd een programma dat aansluit bij jullie wensen.
  • Speel met 5 mensen tegelijk in 1 veld.
  • Voor kleine en grote groepen tot wel 500 personen.
  • Perfect voor teambuilding.
  • Geschikt voor jong en oud.
  • Wij ontzorgen jullie bedrijfsuitje volledig en komen naar iedere locatie in Brabant toe.

Zij gingen jullie voor in Brabant

Voor onze businessunit van de Rabobank hebben we samen met VR Boxx voor 2 avonden een Virtual Reality event georganiseerd op ons kantoor in Eindhoven. Het waren 2 FANTASTISCHE avonden! Wat hebben we genoten van de verschillende escape rooms.

Lonneke van Luxemburg,
HR Manager, Rabobank Eindhoven


We hebben een fantastische beleving gehad met de VR Experience, en complimenten voor de begeleiding die erbij was. Ze vertelde bij iedereen heel goed hoe men moest handelen en was regelmatig ter beschikking voor een extra handje als dat nodig was.
Jan Buijsen,
Bestuur Personeelsvereniging, Bravis Ziekenhuis

Hoe werken de VR Experiences?

Ieder bedrijfsuitje dat VR Boxx verzorgt is uniek en volledig naar jullie wensen, budget en mogelijkheden. We stemmen van te voren met jullie de wensen af en en creëren dan een onvergetelijk bedrijfsuitje. Wij komen naar jullie locatie en bouwen alles op zodat jullie snel kunnen beginnen. Jullie maken de teams en onze enthousiaste operators begeleiden het event en de spelers. Een bedrijfsuitje bij jullie op kantoor of ergens op een vergaderlocatie in Brabant is ideaal doordat je geen reistijd gedurende de dag hebt. Daarnaast gebruik je alle middelen die al op jullie locatie aanwezig zijn wat scheelt in de kosten. Ideaal voor de binding!