Een leuke activiteit voor jouw vergadering

Meeten en ontspannen met Virtual Reality (VR)

Maak je vergadering nóg leuker met een van onze VR Experiences. Ontspanning tijdens drukke meetings gegarandeerd.

Geschikt voor iedere vergadering!

Virtual Reality is een techniek die langzaam maar zeker de maatschappij laat kennismaken met een wereld waarin alles mogelijk is. Zet een bril op en betreed werelden die je nog nooit gezien hebt! Gegarandeerd een unieke ervaring. VR Boxx verzorgt diverse Virtual Reality Experiences zodat je op een ontspannen, gave manier kennis leert maken met de toekomst.

 • Ideaal om even af te schalen en tussendoor ontspanning te realiseren.
 • Leuke afsluiter van de meeting, het kan overigens ook vooraf óf tussendoor.
 • Zorgt voor een oplading van het energieniveau van de deelnemers.
 • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid.
 • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

Waarom een tussen activiteit?

 • Bij ons in Weert, bij een van onze partners óf bij jou op locatie.
 • Afschakelen is gezond om daarna vol energie weer verder te gaan!
 • Begeleiding door onze VR Operators (Experts)
 • Geen afstand te overbruggen om tussendoor even af te schalen
Zet VR in tijdens jouw vergadering

Waarom ontspannen op een drukke dag?

Je kent het wel, lange drukke dagen waar je continue aan het vergaderen bent over belangrijke onderwerpen. Wij zorgen voor het juiste tussendoortje, een geweldige en onvergetelijke VR Experience zodat je daarna weer herladen verder kunt gaan met de volgende onderwerpen. De Escaperooms, Shooters, Playground en de altijd populaire Fear Experience worden begeleid door onze professionals die ruime ervaring hebben bij ieder type evenement. 

De Experiences zijn niet alleen ideaal om plezier te hebben maar kunnen ook worden ingezet om bijvoorbeeld thematisch bij te dragen aan jouw vergadering. Wil je met het nieuwe team leren samenwerken? Zorgen voor verbinding? Je bent aan het juiste adres! 

Ons unieke aanbod, in alle combinaties mogelijk!

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.
Samenwerking met Virtual Reality

Wordt partner van VR Boxx!

 • Jouw aanbod wordt uitgebreid met onze unieke experiences
 • Alle overige verkopen (zoals horeca) zijn volledig voor jou
 • Wij ontzorgen jou volledig, jij geeft ons enkel de benodigde ruimte
 • Zonder investering de toekomst bij jou klanten aanbieden


Interesse in nieuwe kansen voor jouw (vergader) locatie? 

Verhuur op locatie

Waar moet de speelruimte aan voldoen?

De speelruimtes moeten vrij zijn van objecten, zowel op de vloer als in de hoogte. Afhankelijk van de gekozen experience(s) hebben we verschillende afmetingen nodig. Bij de escaperooms en shooters 4,5 bij 5 meter en bij de playground kan dit al vanaf 2,5 bij 2,5 meter.

Wat zijn de kosten van de VR Experiences?

Prijzen zijn meestal maatwerk op basis van beschikbare tijd, aantal personen en de beschikbare locatie. We hebben voor ieder budget en gelegenheid VR Experiences beschikbaar. Zie voor het prijzenoverzicht: Prijsoverzicht

Met hoeveel spelers kan je spelen?

Bij de escaperooms kunnen er 5 spelers tegelijk spelen in 1 speelveld. Bij de shooters kunnen er 4 spelers tegelijk spelen. Bij de minigames is dit wisselend per spel. De Playground kan door grote groepen tegelijk worden gespeeld. VR Boxx kan meerdere speelvelden inzetten waardoor er met zeer grote groepen gespeeld kan worden in beperkte tijd. Je kan dus meerdere Escape Room en / of Shooter velden opbouwen zodat je groep tegelijkertijd kan spelen.

Ik wil VR inzetten op mijn event maar ik heb nog veel onduidelijkheden.

Geen probleem! Je kan ons vrijblijvend contacten via de mail, chat of telefonisch. Wij geven jou, zonder eigen belang, een advies zodat jij het meest unieke uitstapje op jouw locatie kan realiseren!

Zijn de VR Experiences te combineren met andere activiteiten?

Absoluut! Wij kunnen de hoofdactiviteit zijn maar er wordt ook vaak gecombineerd met een lunch, BBQ óf borrel. Er zijn allerlei mogelijkheden, ook voor hele grote groepen die op vrije inloop een activiteit kunnen uitkiezen.

Ik heb een educatief thema (samenwerking) op mijn evenement, is dat mogelijk met VR?

Ja zeker! Virtual Reality wordt vaak ingezet als 'tool' om bijvoorbeeld de samenwerking te verbeteren. Je kan live meekijken en elkaar (als wachtenden) ook analyseren. Dit zorgt voor gegronde en heldere inzichten die een team als geheel laten groeien.

Hoelang duurt de VR Experience?

Dat hangt af van jouw pakket maar in principe kan je het zo kort óf lang maken als je zelf wenst. Wij kunnen meerdere velden opbouwen zodat de tijd verkort óf juist meer games opzetten zodat het evenement langer duurt.

Kun je het ook spelen met iemand die de Nederlandse taal niet spreekt?

Het is mogelijk om de Escape Rooms, Shooters en de Playground te spelen met mensen die geen Nederlands spreken. De introductie filmpjes zijn altijd in het Engels en daarnaast geven onze operators uitgebreide toelichting.