Het leukste groepsuitje in Limburg!

Laat jullie verrassen in de virtuele wereld


Pas als je een VR bril op gehad hebt weet je hoe gaaf dit is. Wacht dus niet langer en ervaar het zelf!

limburguitje
limburgvrboxx2

VR Boxx verzorgt groepsuitjes in heel Limburg

Wil je in Limburg een uniek groepsuitje doen? Kies dan voor een VR Experience van VR Boxx. Wij verzorgen VR Escaperooms, VR Shooters en een VR Playground op iedere locatie in Limburg. En mocht je toch liever naar ons toekomen dan ben je van harte welkom bij ons in Weert

  • Altijd een VR Experience die past bij jullie groep.
  • Je speelt met meerdere mensen tegelijk.
  • Voor kleine en grote groepen tot wel 500 personen.
  • Perfect voor teambuilding.
  • Geschikt voor alle leeftijden vanaf 6 jaar.
  • Wij ontzorgen jullie groepsuitje volledig en komen naar iedere locatie in Limburg toe.

Wij hebben met 50 personen in 2 activiteitenrondes de escaperoom gedaan op onze eigen locatie. Iedereen van jong tot oud vond het een erg leuke verrassende activiteit. Erg veel plezier gehad. Het was allemaal goed geregeld!

skm
Iduna Verstappen
SKM Meijel
vrboxxmanege

Hoe werken de VR Experiences?

Of je nu kiest voor een VR Escaperoom om samen uit te ontsnappen, een VR Shooter waarin je samen de zombies van je af houdt of de VR Playground, wij ontzorgen jullie groepsuitje volledig. We stemmen van te voren jullie wensen af en stemmen dan geheel op maat een geweldig groepsuitje samen. Wij komen naar jullie locatie en daar bouwen wij alles op zodat het helemaal klaar staat om te beginnen. Jullie maken de teams en onze ervaren operators begeleiden het event en de spelers. Doordat wij overal in Limburg langs kunnen komen hebben jullie geen onnodige reistijd en is het gemakkelijk om het te combineren met bv een vergadering, heidag of presentatie.