Top 3 VR bedrijfsuitjes op locatie
08 november 2022 

Top 3 VR bedrijfsuitjes op locatie

VR Boxx verzorgt de meest unieke bedrijfsuitjes op locatie. Onze onvergetelijke, hilarische en gezellige Virtual Reality activiteiten lenen zich perfect uit voor bedrijven die een fantastische dag willen beleven. Al onze VR Experiences zijn erg leuk om te doen met bedrijfsuitjes.

Met een VR bedrijfsuitje op locatie van VR Boxx wordt je volledig ontzorgt. We komen naar iedere locatie in Nederland en Vlaanderen en regelen alles om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Hoe makkelijk en fijn is dat! Om je een goed beeld te geven van welke activiteiten erg populair zijn voor het organiseren van bedrijfsuitjes op locatie, hebben wij in deze blog onze top 3 originele bedrijfsuitjes van VR Boxx opgesteld.

1. VR Escaperoom
Iedereen kent de escaperoom, leuk om samen te werken en heel geschikt voor teambuilding. Onze VR Escaperooms voegen daar nog een geheel extra dimensie aan toe. Bevind je in de ruimte, onder water tussen de haaien of in de middeleeuwen. Met 6 verschillende kamers maken wij van ieder bedrijfsuitje een unieke ervaring! Er kunnen maximaal 5 spelers tegelijk spelen per speelveld en de hele beleving duurt maximaal 1 uur.

2.  VR Shooters
Zombies, goblins of robots... jij moet ze samen met jouw team stoppen voordat ze jullie verslaan. Doordat jullie in Virtual Reality zijn komen ze echt van alle kanten. Adrenaline verzekert! Ook deze VR Experience kan bij jullie op locatie worden gespeeld. Er wordt gespeeld in teams van maximaal 4 personen per speelveld in rondes van ongeveer 20 minuten.

3. VR Playground
Ben je met een hele grote groep, heb je veel verschillende type deelnemers en/of wil je uitgebreid kennismaken met veel verschillende VR toepassingen? Dan is de VR Playground een perfecte activiteit! Kies samen met ons een mix van minigames en stel zo je eigen playground samen. Ook met de VR Playground komen we bij jou op locatie en maken we jullie bedrijfsuitje onvergetelijk!

Altijd een uniek bedrijfsuitje bij jullie op locatie!
Naast dat je deze VR Experiences los kunt boeken kunnen er ook hele mooie combi’s gemaakt worden. Op basis van jullie wensen , aantallen deelnemers, beschikbare tijd, ruimte en budget maken we altijd een passend voorstel. Neem contact op, wij helpen jou graag.

Over de schrijver
Graag bezorg ik jullie organisatie het perfecte uitje!
Reactie plaatsen