Ontsnap aan de Werkelijkheid met Onze Mobiele VR Escape Rooms!

Onze mobiele escape rooms zijn een unieke ervaring!

Een mobiele escape room, mogelijk bij jullie op locatie!

Stap binnen in de wereld van VR Boxx, waar we het plezier van mobiele escape rooms combineren met de vele mogelijkheden van Virtual Reality. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende puzzelervaring of een adrenaline-pompende schietgame, wij brengen het allemaal rechtstreeks naar jouw locatie, waar je ook bent. Door onze mobiele VR escape rooms wordt jij niet langer beperkt door de fysieke grenzen van een traditionele escape room. Je kunt de spanning en sensatie van het ontsnappen aan de werkelijkheid ervaren, omringd door je collega's, vrienden of familie, zonder je kantoor of evenementen locatie te verlaten.

Waarom kiezen voor onze mobiele escape rooms?

  • Teambuilding op een nieuw niveau: Samenwerken aan een virtuele escape room of als team overleven in een multiplayer shooter? Door samen te werken tijdens deze activiteiten versterken jullie de teamgeest binnen het bedrijf.
  • Maatwerk voor jouw team: Onze workshops kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en doelen van jouw team.
  • Locatie onafhankelijk: Wij komen naar jou toe! Of het nu op kantoor is of op een speciale evenementen locatie, wij zorgen ervoor dat alles voor jullie geregeld wordt.
  • Ontzorging/ verzorging: jullie hoeven je geen zorgen te maken over het organiseren van een personeelsuitje. Wij brengen de spanning en avonturen rechtstreeks naar jullie met onze VR brillen en diverse virtuele ervaringen, waardoor het personeel kan genieten van een zorgeloze en meeslepende dag vol plezier.

Waarom een mobiele escape room en geen ander personeelsuitje?

Een virtual reality escape room is een unieke ervaring die zich onderscheidt van andere personeelsuitjes en traditionele fysieke escape rooms. Het biedt deelnemers een unieke kans om zich volledig te verdiepen in een virtuele omgeving, waarbij ze worden meegenomen op een verbazingwekkend avontuur.

Wat deze ervaring zo bijzonder maakt, is de mate van realiteit die virtual reality biedt. Deelnemers worden getransporteerd naar een andere wereld zodra ze de VR-headsets opzetten. Hierdoor kunnen ze zich volledig concentreren op de uitdagingen en puzzels die voor hen liggen, zonder afgeleid te raken van de buitenwereld.

Daarnaast biedt een VR escape veel creativiteit, teamwork, communicatie en nog veel meer. Deelnemers worden uitgedaagd met unieke puzzels en avonturen. Wij bieden een breed scala aan thema's en verhalen, waardoor elke ervaring als nieuw aanvoelt.

Ons unieke aanbod dat in alle combinaties kan plaatsvinden

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.