Toffe activiteit op scholen

Spellen huren op locatie! 

Maak van jouw activiteit een onvergetelijke ervaring met VR spellen op locatie!

Huur VR spellen voor bij jou op locatie!

Ben jij op zoek naar een leuke invulling voor jullie uitje of feest? De VR Experiences van VR Boxx bieden altijd een passende oplossing! Kies voor de VR Escaperoom, VR Shooter of VR Playground die je voor ieder tijdsblok kunt huren. Samenwerken, samen ontdekken en heel veel plezier maken is wat wij beloven. Jij hebt de locatie en wij komen naar jullie toe, bouwen alles op, begeleiden jullie tijdens het spelen en laten alles weer netjes achter. Zo kunnen jullie optimaal genieten van het uitje!

Met een breed scala aan spellen en ervaringen, variërend van avontuurlijke reizen door virtuele werelden tot competitieve uitdagingen en teambuildingactiviteiten, is er voor elk wat wils. Wij staan klaar om je te helpen bij het selecteren van de perfecte spellen die aansluiten bij jouw evenement en doelstellingen, en om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt tijdens jullie event.

Waarom kiezen om spellen te huren op locatie?

  • Speel overal waar jij wilt. Wij komen naar iedere locatie in Nederland!
  • Diverse VR spellen, voor iedere doelgroep wat wils en altijd en overal te spelen!
  • Professionele begeleiding, wij zorgen dat iedere activiteit een succes wordt!
  • Wij zorgen voor ontzorging en verzorging van jouw activiteit!
  • Geschikt voor jong en oud!
  • Versterk de Teambuilding en beleef samen een unieke ervaring!

Hoe werkt VR spellen huren op locatie?

Wat kan je verwachten van een VR Experience bij jou op locatie? Nadat we samen met jou de VR ervaringen hebben samengesteld komen we op de dag zelf naar jullie locatie.  Onze operator(s) maken de speelvelden gereed en zorgen dat alle techniek vlekkeloos werkt.  Als alles klaar is en de deelnemers zijn aanwezig geven we een instructie over de VR ervaringen en het gebruik van de VR headsets. Dan is het tijd om te gaan spelen! In groepjes doorlopen jullie de spellen en kijken en beleven jullie samen al het leuks. Je kan gewoon naar de spelers kijken, wat hilarisch is omdat ze vaak helemaal opgaan in de virtuele wereld, maar ook kan je meekijken in de game op een van de schermen. Tussendoor wisselen de groepen tot iedereen alle gekozen ervaringen heeft meegemaakt. Dan is het event klaar en kunnen jullie nog zelf kiezen voor een borrel of ander vervolg. En dat allemaal bij jullie op locatie!

Daarom is het huren van onze VR spellen een absolute aanrader!

Echt een aanrader! Wat hebben we gelachen!

Gemeente Amsterdam

Welke spellen kan je huren voor bij jou op locatie?

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.