Beleef Virtual Reality op locatie in Amstelveen

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Amstelveen?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Amstelveen plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je klaar met de standaard uitstapjes en wil je Amstelveen niet verlaten? Geen probleem! Wij brengen onze Virtual Reality Experiences naar elke locatie in Amstelveen en toveren elke ruimte om in een onvergetelijke beleving. Deze unieke activiteit op jouw locatie maakt elk bedrijfsuitje gegarandeerd een succes. Bevorder de teamspirit en zorg voor betere teambuilding met onze VR-ervaringen.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Amstelveen

Organiseer je een bedrijfsfeest op locatie of zoek je een leuke activiteit voor de familie? Onze VR-ervaring is de perfecte oplossing! Samen met je collega’s, team of vrienden stap je in een surrealistische wereld waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit onze diverse escape rooms, overleef of verdedig jezelf in onze shooters, geniet van een breed scala aan minigames, of trotseer je angsten in onze Fear Experience. Welke ervaring je ook kiest, je zult je ogen niet geloven.

Onze unieke ervaring blijft nog dagenlang hét gesprek van de dag en wordt gezien als het meest bijzondere uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op elke gewenste locatie in Amstelveen en biedt een onvergetelijke ervaring. Of je nu zoekt naar teambuilding, plezier, of gewoon het leukste uitje, twijfel niet en neem contact met ons op!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Amstelveen

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.