Beleef Virtual Reality op locatie in Asten

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Asten?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Asten plaatsvinden.

Het meest unieke uitstapje op locatie!

Ben je de standaard uitstapjes beu? Wens je Asten niet te verlaten? Geen zorgen! We leveren onze Virtual Reality Experiences aan jouw deur, waar je ook bent in Asten, en maken van elke ruimte een onvergetelijke belevenis. Het meest unieke avontuur, rechtstreeks naar jouw locatie gebracht. Elk bedrijfsuitje garandeert succes. Versterk relaties en stimuleer teambuilding.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Asten

Overweeg je een bedrijfsfeest op locatie te organiseren of een familieactiviteit te plannen? Onze VR-ervaring biedt dé oplossing! Betreed samen met je collega's, team of vrienden een surrealistische wereld waar dromen tot leven komen. Werk samen om te ontsnappen uit een scala aan escape rooms, overleef of verdedig jezelf in shooters, beleef diverse ervaringen tijdens minigames, of overwin je angsten tijdens onze Fear Experience. Ongeacht je keuze, je zult versteld staan.

Onze unieke ervaring zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn en wordt gezien als het meest memorabele uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op de door jou gewenste locatie in Asten. Het is dé ideale activiteit voor teambuilding, plezier, of gewoonweg het leukste uitje. Aarzel niet en neem contact met ons op voor een ervaring die je nooit zult vergeten!

Een Unieke VR Beleving in Limburg

De Virtual Reality Experience bij ons in Weert

Toch liever even weg uit Asten? Geen probleem! Op minder dan een uur afstand ligt het mooie Weert waar je bij ons op locatie alles kan beleven wat Virtual Reality te bieden heeft. Gedurende twee uur zullen wij ervoor zorgen dat dit uitstapje het waard was.

Ons unieke aanbod dat geschikt is op elke locatie in Asten

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.