Beleef Virtual Reality op locatie in Barneveld

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Barneveld?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Barneveld plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je klaar met de standaard uitjes? Wil je het prachtige Barneveld niet verlaten? Geen zorgen! Wij brengen onze Virtual Reality Experiences naar elke hoek van Barneveld en creëren een onvergetelijke belevenis in elke ruimte. Maak van jouw locatie de meest unieke bestemming voor elk bedrijfsuitje. Succes verzekerd, met verbeterde teambuilding en sterke banden als resultaat.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Barneveld

Sta je voor de taak om een bedrijfsfeest op locatie te organiseren of een leuke activiteit voor de familie te bedenken? Zoek niet verder, want onze VR-activiteit biedt de perfecte oplossing! Betreed samen met je collega's, team of vrienden een betoverende wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit een diversiteit aan escape rooms, overleef of verdedig jezelf in uitdagende shooters, geniet van verschillende ervaringen tijdens de minigames, of overwin je angsten tijdens onze Fear Experience. Welke ervaring je ook kiest, je zult versteld staan!

Onze unieke belevenis zal nog lang het gesprek van de dag zijn en wordt beschouwd als het meest bijzondere uitje. De VR-activiteit kan plaatsvinden op de door jou gewenste locatie in Barneveld. Het is een ideale activiteit op locatie die zal zorgen voor een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor teambuilding, plezier, of gewoon het leukste uitje, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Barneveld

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.