Beleef Virtual Reality op locatie in Bergen op Zoom

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Bergen op Zoom?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Bergen op Zoom plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben jij op zoek naar een uniek uitstapje, maar ben jij het standaard uitstapje moe? wil jij het prachtige Bergen op Zoom niet verlaten? geen probleem! Wij verzorgen Virtual Reality Experiences overal in Bergen op Zoom. Wij komen op de afgesproken dag naar jouw locatie toe en zorgen voor de opbouw, begeleiding en de afbouw van het uitstapje, zodat jullie gegarandeerd een succesvol uitstapje hebben ervaren!

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Bergen op Zoom

Op zoek naar een buitengewone ervaring voor jouw bedrijfsfeest of familiebijeenkomst? Dan biedt onze VR-activiteit de perfecte oplossing! Stap samen met je collega's, team of familieleden binnen in een wereld vol verbeelding waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om uitdagende escape rooms te doorstaan, overleef en verdedig jezelf in opwindende shooters, geniet van een breedt scala aan minigames of trotseer je angsten tijdens onze Fear Experience. Ongeacht je keuze, je zult versteld staan van de verbluffende ervaringen die je te wachten staan.

Onze unieke VR-ervaring zal nog lang nadat het evenement voorbij is, worden besproken. Het wordt gegarandeerd het gesprek van de dag en een ervaring die niemand snel zal vergeten. We kunnen onze VR-activiteit op elke gewenste locatie in Bergen op Zoom organiseren, waardoor het een ideale keuze is voor teambuilding, plezier of gewoon voor het leukste uitje. Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jouw VR-avontuur te plannen!


Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Bergen op Zoom

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.