Beleef Virtual Reality op locatie in Breda

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Breda?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Breda plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je uitgekeken op de gebruikelijke uitjes? Wil je het prachtige Breda niet verlaten? Geen zorgen! Wij bieden onze Virtual Reality Experiences aan op elke locatie in Breda en maken van elke ruimte een onvergetelijke belevenis. Dit is de meest unieke activiteit bij jou op locatie. Elk bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een succes. Versterk de band en verbeter de teambuilding.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Breda

Sta je voor de uitdaging om een bedrijfsfeest op locatie te organiseren of een familieactiviteit te plannen? Dan is onze VR-ervaring precies wat je zoekt! Betreed samen met je collega's, team of vrienden een betoverende wereld waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit verschillende escape rooms, overleef en verdedig jezelf in adrenaline pompende  shooter, ervaar diverse uitdagingen tijdens de minigames, of overwin je angsten tijdens onze Fear Experience. Ongeacht welke ervaring je kiest, je zult versteld staan.

Onze unieke belevenis zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn en wordt beschouwd als het meest gedenkwaardige uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op de door jou gekozen locatie in Breda. Het is de perfecte activiteit op locatie voor een ervaring die je nooit zult vergeten. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, plezier, of gewoon een leuk uitje, aarzel niet en neem contact met ons op!

Een Unieke VR Beleving in Limburg

De Virtual Reality Experience bij ons in Weert

Toch liever even weg uit Breda? Geen probleem! Op minder dan een uur afstand ligt het mooie Weert waar je bij ons op locatie alles kan beleven wat Virtual Reality te bieden heeft. Gedurende twee uur zullen wij ervoor zorgen dat dit uitstapje het waard was.

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Breda

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.