Beleef Virtual Reality op locatie in Delft

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Delft?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Delft plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je klaar voor iets anders dan het standaard uitje? Geen zin om het prachtige Delft te verlaten? Geen zorgen! Wij brengen onze Virtual Reality Experiences naar jou toe, waar je ook bent in Delft. We toveren elke ruimte om tot een onvergetelijke belevenis. Het meest unieke bedrijfsuitje bij jou op locatie. Succes verzekerd! Versterk de teamband en verbeter de teambuilding tijdens deze bijzondere ervaring.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Delft

Ben je op zoek naar een bijzondere activiteit voor een bedrijfsfeest of een familiebijeenkomst? Ontdek dan onze VR-ervaring! Ga samen met je collega’s, team of vrienden op avontuur in een surrealistische wereld waarin alles mogelijk is. Werk samen om te ontsnappen uit diverse escape rooms, overleef uitdagende situaties in shooters, ervaar een scala aan spannende minigames of overwin je angsten in onze Fear Experience. Wat je ook kiest, het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Onze unieke belevenis zal nog lang worden nagepraat en staat garant voor het meest bijzondere uitje. De VR-activiteit kan plaatsvinden op elke locatie naar jouw keuze in Delft, wat het perfect maakt voor teambuilding, plezier of gewoonweg een geweldig dagje uit. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een onvergetelijk avontuur!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Delft

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.