Beleef Virtual Reality op locatie in Den Haag

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Den Haag?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Den Haag plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je klaar met de gebruikelijke uitstapjes en wil je het schitterende Den Haag niet verlaten? Geen probleem! Wij verzorgen onze Virtual Reality Experiences op elke locatie in Den Haag, waarbij we elke ruimte omtoveren tot een onvergetelijke ervaring. Dit exclusieve bedrijfsuitje op jouw eigen locatie staat garant voor succes. Versterk de band tussen collega's en verbeter de teambuilding met onze boeiende VR-ervaringen.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Den Haag

Moet je een bedrijfsfeest op locatie organiseren of een familie-activiteit bedenken? Onze VR-ervaring is dé oplossing! Samen met je collega’s, team of vrienden duik je in een surrealistische wereld waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit een divers scala aan escape rooms, overleef of verdedig jezelf in spannende shooters, ervaar verschillende uitdagingen tijdens de minigames, of overwin je angsten in onze Fear Experience. Welke ervaring je ook kiest, je zult versteld staan!

Onze unieke ervaring zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn en wordt gezien als het meest unieke uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie in Den Haag. Het is de ideale activiteit voor teambuilding, plezier, of gewoon voor het leukste uitje! Aarzel niet en neem contact met ons op!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Den Haag

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.