Beleef Virtual Reality op locatie in Deurne

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Deurne?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Deurne plaatsvinden.

Virtual Reality bij jou op locatie!

Ben jij opzoek naar het meest unieke uitje? dan ben je bij ons op het juiste adres, en je hoeft Deurne geen eens te verlaten! Wij verzorgen Virtual Reality Experiences overal in Deurne. Wij zorgen voor de opbouw, de begeleiding en natuurlijk ook de afbreek van het uitstapje. Ieder bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een succes. Zorg voor een verbetering van de teambuilding met VR!

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Deurne

Wil je een bedrijfsuitje organiseren op een externe plek of een leuke familieactiviteit bedenken? Onze VR-ervaring biedt de ideale oplossing! Betreed samen met je collega's, team of vrienden een wereld vol verbeelding waar dromen tot leven komen. Werk samen om te ontsnappen uit verschillende uitdagende escaperooms, overleef en verdedig jezelf in boeiende shooter, geniet van een verscheidenheid aan playground minigames of confronteer je angsten tijdens onze Fear Experience. Wat je keuze ook is, je zult versteld staan!

Onze unieke belevenis zal nog lang het onderwerp van gesprek zijn en zal gegarandeerd zorgen voor blijvende herinneringen. De VR-activiteit kan plaatsvinden op een door jou gekozen locatie in Deurne, waardoor het een uitstekende activiteit op locatie is. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, plezier of gewoon een geweldig uitje, twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Een Unieke VR Beleving in Limburg

De Virtual Reality Experience bij ons in Weert

Toch liever even weg uit Deurne? Geen probleem! Op minder dan een uur afstand ligt het mooie Weert waar je bij ons op locatie alles kan beleven wat Virtual Reality te bieden heeft. Gedurende twee uur zullen wij ervoor zorgen dat dit uitstapje het waard was.

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Deurne

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.