Beleef Virtual Reality op locatie in Deventer

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Deventer?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Deventer plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je opzoek naar een uniek uitstapje en wil je het prachtige Deventer niet verlaten? dat is geen probleem, want wij verzorgen Virtual Reality Experiences overal in Deventer en toveren iedere ruimte om tot een onvergetelijke beleving. De meest unieke activiteit bij jou op locatie. Ieder bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een succes. Zorg voor binding en een verbetering van de teambuilding

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Deventer

Moet je een bedrijfsfeest op locatie organiseren of een leuke activiteit bedenken voor de familie? Kies dan voor onze VR-activiteit! Samen met je collega’s, team of vrienden betreed je een betoverende wereld waar dromen werkelijkheid worden. Werk samen om te ontsnappen uit verschillende escape rooms, overleef uitdagende situaties in de shooters, geniet van diverse ervaringen tijdens de minigames of overwin je angsten in onze Fear Experience. Wat je ook kiest, het wordt een ervaring die je niet snel zult vergeten

Onze unieke ervaring zal nog dagenlang hét gesprek van de dag zijn en wordt ervaren als het meest unieke uitje. Onze VR activiteit kan plaatsvinden op jouw gewenste locatie in Deventer. Het is een ideale activiteit op locatie en zal zorgen voor een ervaring om nooit meer te vergeten.  Ben je op zoek naar een activiteit op locatie voor teambuilding, plezier óf zoek je gewoon het leukste uitje? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Een Unieke VR Beleving in Limburg

De Virtual Reality Experience bij ons in Weert

Toch liever even weg uit Deventer? Geen probleem! Op minder dan een uur afstand ligt het mooie Weert waar je bij ons op locatie alles kan beleven wat Virtual Reality te bieden heeft. Gedurende twee uur zullen wij ervoor zorgen dat dit uitstapje het waard was.

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Deventer

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.
VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo
De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.
VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo
De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.