Beleef Virtual Reality op locatie in Doetinchem

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Doetinchem?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Doetinchem plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Op zoek naar een unieke activiteit voor bedrijfsuitjes? Blijf in Doetinchem en ontdek onze Virtual Reality Experiences, speciaal op jouw locatie. Elke ruimte wordt omgetoverd tot een spannende omgeving, perfect voor het bevorderen van teambuilding en het versterken van de onderlinge band. Wij komen o de afgesproken dag naar jullie locatie toe en zorgen voor de opbouw, de begeleiding en de afbouw van het uitstapje. Succes gegarandeerd!

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Doetinchem

Moet je een bedrijfsfeest organiseren op een specifieke plek of een activiteit voor de familie bedenken? Onze VR-beleving biedt dan dé oplossing! Samen met je collega’s, team of vrienden duik je in een magische wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Door samen te werken, moet je ontsnappen uit diverse escape rooms, overleven of jezelf verdedigen in de shooters, genieten van verschillende ervaringen tijdens de minigames, óf je angsten overwinnen tijdens onze Fear Experience. Ongeacht welke ervaring je kiest, je zult versteld staan!

Onze bijzondere belevenis zal nog lang worden besproken en wordt beschouwd als het meest unieke uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op een door jou gekozen locatie in Doetinchem. Het is een perfecte activiteit op locatie die zorgt voor een ervaring die je niet snel zult vergeten. Ben je op zoek naar een activiteit op locatie voor teambuilding, plezier, óf gewoon een leuk uitje? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Doetinchem

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.