Beleef Virtual Reality op locatie in Dongen

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Dongen?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Dongen plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben jij opzoek naar de meest unieke activiteit bij jou op locatie, en wil je het prachtige Dongen niet verlaten? geen probleem! Wij verzorgen Virtual Reality Experiences overal in Dongen. Ieder bedrijfsuitje word gegarandeerd een succes. Zorg voor bonding en een verbetering van de teambuilding door middel virtual Reality.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Dongen

Op zoek naar een unieke manier om je bedrijfsfeest op te vrolijken of een speciale activiteit voor de familie te organiseren? Kijk niet verder! Onze VR-ervaring bieden een oplossing. Betreed samen met je collega's, team of vrienden een betoverende wereld waarin fantasie tot leven komt. Werk samen om te ontsnappen uit verschillende escape rooms, verdedig jezelf in spannende shooters, beleef een scala aan ervaringen tijdens de minigames, of overwin je angsten in onze Fear Experience. Ongeacht je keuze, je zult versteld staan!

Onze unieke ervaring zal nog lang het gesprek van de dag zijn en wordt geprezen als het ultieme uitje. Met de flexibiliteit om onze VR-activiteit op jouw gewenste locatie in Dongen te laten plaatsvinden, garanderen we een onvergetelijke belevenis. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, plezier of simpelweg een geweldige tijd, aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Een Unieke VR Beleving in Limburg

De Virtual Reality Experience bij ons in Weert

Toch liever even weg uit Dongen? Geen probleem! Op minder dan een uur afstand ligt het mooie Weert waar je bij ons op locatie alles kan beleven wat Virtual Reality te bieden heeft. Gedurende twee uur zullen wij ervoor zorgen dat dit uitstapje het waard was.

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Dongen

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.