Beleef Virtual Reality op locatie in Dordrecht

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Dordrecht?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Dordrecht plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Ben je opzoek naar een uniek uitstapje en wil je het prachtige Dordrecht niet verlaten? dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij verzorgen namelijk Virtual Reality Experiences overal in Dordrecht en toveren iedere ruimte om tot een onvergetelijke beleving. Wij zorgen voor de opbouw, de begeleiding en de afbreek van het bedrijfsuitje en zullen er voor zorgen dat jullie een geslaagde dag hebben beleefd. Zorg voor binding en een verbetering van de teambuilding door middel van Virtual Reality.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Dordrecht

Denk je eraan om een bedrijfsfeest op te zetten of een familie-uitje te plannen? Onze VR-activiteit biedt de oplossing! Betreed samen met je collega's, team of familieleden een wereld waarin dromen tot leven komen. Werk samen om te ontsnappen uit een breedt scala aan escape rooms, neem deel aan spannende shooters, ervaar diverse minigames of overwin je angsten tijdens onze Fear Experience. Wat je ook kiest, je zult versteld staan!

Onze unieke VR-ervaring zal nog lang nadat het evenement voorbij is, het gesprek van de dag zijn. En het beste is, we kunnen het op jouw gewenste locatie in Dordrecht organiseren! Of je nu op zoek bent naar teambuilding, plezier of gewoon een onvergetelijk uitje, neem gerust contact met ons op!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Dordrecht

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.