Beleef Virtual Reality op locatie in Ede

Op zoek naar een leuke activiteit bij jou op locatie in Ede?

Onze Virtual Reality Experiences kunnen overal in Ede plaatsvinden.

Virtual Reality, het meest unieke uitstapje op locatie

Moe van de alledaagse uitjes? Geen zin om het prachtige Ede te verlaten? Geen paniek! Wij brengen onze Virtual Reality Experiences naar elke uithoek van Ede en transformeren elke ruimte tot een onvergetelijke belevenis. Of je nu op kantoor bent of ergens anders, geniet van de meest unieke activiteit. Elk bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een succes, met een sterke nadruk op het opbouwen van teambinding en het verbeteren van de teambuilding.

Een aantal belangrijke punten

  • Kan zowel binnen als buiten (in een tent).
  • Escaperooms, Shooters, de Fear Experience en de Playground. Voor iedere doelgroep, tijdspanne en gelegenheid!
  • Vanaf 10 personen tot 300 personen, onze experiences worden hierop aangepast!
  • Wij kijken naar de best mogelijke experience(s) voor jouw beschikbare budget. 
  • Wij komen naar jou toe en ontzorgen jouw volledige evenement, handig hè! 

De leukste activiteit bij jou in Ede

Ben je van plan een bedrijfsfeest te organiseren op locatie of een activiteit voor de familie te verzinnen? Onze VR-beleving is dan de perfecte oplossing! Betreed samen met je collega’s, team of vrienden een surrealistische wereld waar dromen werkelijkheid worden. Door samen te werken, dien je te ontsnappen uit een diversiteit aan escape rooms, overleven of verdedigen in de shooters, ervaar je een scala aan avonturen tijdens de minigames, óf overwin je jouw angsten tijdens onze Fear Experience. Je zult versteld staan, welke belevenis je ook kiest.

Onze bijzondere ervaring zal nog dagenlang het onderwerp van gesprek zijn en wordt beschouwd als het meest unieke uitje. Onze VR-activiteit kan plaatsvinden op een door jou gewenste locatie in Ede. Het is een ideale activiteit op locatie en zal zorgen voor een ervaring om nooit te vergeten. Ben je op zoek naar een activiteit op locatie voor teambuilding, plezier óf zoek je gewoon het leukste uitje? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Ons unieke aanbod dat geschikt is op locatie in Ede

Dragon Tower Escape Room

VR Escape Rooms

Spelen in teamverband

Op zoek naar écht iets anders? Ga voor de Escape Rooms! Je speelt in een groep van maximaal 5 personen gedurende ca. 60 minuten. Kies uit 6 verschillende werelden, kijk naar elkaar en verbeter de samenwerking.

VR Samen Boogschieten

VR Shooters

Spelen in teamverband

De Shooters zijn voor degene die wat meer competitie wensen. Je speelt in een groep van maximaal 4 personen gedurende ca. 15 minuten. Kies uit 4 verschillende uitdagingen, kijk naar elkaar en ga voor het beste resultaat.

VR Bergbeklimmen

VR Playground

Spelen in teamverband óf solo

De Playground is een unieke samenstelling van diverse experiences met verschillende thema's. De experiences duren ca. 5-15 min. per game en ideaal voor grotere groepen. Experiences voor teams, individuen en kinderen.

VR Hoogtes

VR Fear Experience

Speel solo

De Fear Experience is het meest populaire onderdeel uit onze Playground en dus als losse game te boeken! Speel als individu en kijk tegelijkertijd hoe anderen hun angst overwinnen op een kilometer hoogte, zonder ondersteuning.